Boli

# fast and fix #stomatolog #tehnologie

Sistemul Fast & Fixed: iata beneficiile tehnologiei dentare de ultima generatie!

Exista numeroase cauze care pot duce la pierderea dintilor de pe una sau chiar ambele arcade, iar efectele edentatiei sunt vizibile atat din perspectiva sanatatii, cat si din punct de vedere psihologic. Sistemul inovator Fast & Fixed de la Bredent implica extractie, inserarea implanturilor dentare si protezarea imediata cu o lucrare fixa provizorie, totul in 24 de ore. Astfel, aceasta solutie medicala revolutionara te poate ajuta sa recapeti un curs normal al vietii intr-un timp deosebit de scurt.

Desi sunt foarte performante, implanturile dentare clasice implica multiple etape de tratament si o perioada destul de indelungata pana la montarea coroanei dentare. Tocmai de aceea, sistemul Fast & Fixed este apreciat in lumea intreaga atat de catre specialisti, cat si de catre pacienti.

Dupa prima vizita la clinica stomatologica pentru un tratament Fast & Fixed, te poti bucura de o dantura provizorie fixa, asadar vei putea mesteca si nu-ti vei mai face griji in privinta zambetului. Fizionomia, masticatia, sanatatea orala si increderea in tine vor fi imbunatatite considerabil inca de la prima sedinta a tratamentului.

Detalii specifice acestui sistem

Multumita implanturilor speciale angulate, osul tau va deveni un suport biomecanic ideal pentru restaurarea completa a danturii. In plus, datorita conectarii implanturilor intr-o constructie pasiva, este posibila incarcarea imediata. Astfel, lucrarea  provizorie se poate realiza realiza si atasa in decursul a numai 24 de ore.

Sistemul Fast & Fixed este performant din toate punctele de vedere, astfel incat este eliminat total riscul de a ajunge intr-o situatie de incertitudine legata de timp, costuri sau alte detalii. Restaurarea temporara permite planificarea precisa impreuna cu specialistul a tuturor sedintelor. Astfel, pacientii castiga timp pretios pentru realizarea si suportarea cheltuielilor unei lucrari permanente de cea mai buna calitate.

Ce beneficii asigura sistemul Fast & Fixed?

Beneficiul major este, in mod cert, posibilitatea de a redobandi intr-o singura zi dinti ficsi cu care poti zambi, vorbi si manca imediat dupa finalizarea procedurii medicale. Astfel, iti vei putea relua viata sociala imediat dupa finalizarea primei sedinte de tratament din clinica stomatologica.

In acest sens, trebuie sa stii ca procedurile de extractie, implantare si restaurare temporara se desfasoara intr-o maximum 24 de ore. Tocmai de aceea, din momentul in care ai optat pentru acest sistem medical de ultima generatie, te vei bucura de:

- O dantura noua, sanatoasa, completa, care arata si este resimtita natural;

- O dantura durabila de care te poti bucura pe termen lung (lucrarea finala), poate chiar pentru tot restul vietii daca respecti normele de igiena orala;

- Un proces de masticatie firesc, natural si perfect functional;

- Confort psihic, pentru ca ai o dantura fixa;

- Confort pe toata durata tratamentului (inserarea implanturilor intr-o singura interventie sub anestezie si in 24 de ore prezenta unei danturi fixe, temporare, astfel incat poti manca si zambi normal pe toata durata tratamentului. Dupa circa 4-6 luni, te vei bucura de dantura fixa finala);

- O viata imbunatatita din toate punctele de vedere - viata personala, cariera, viata sociala - multumita schimbarilor pozitive in fizionomie, functionalitatea danturii si starea generala de sanatate;

- Vizitarea cabinetului stomatologic doar pentru controale de rutina si igienizari profesionale periodice, fara grija rezolvarii altor probleme dentare.

Daca si tu esti intr-o situatie “delicata” in ceea ce priveste dantura, iar sistemul revolutionar Fast & Fixed este solutia perfecta pentru reconstruirea danturii tale, programeaza o vizita la clinica stomatologica dentalpremier.ro! Vei beneficia de cea mai performanta tehnologie din domeniul stomatologiei si experienta vasta a intregii echipe interdisciplinare de specialisti in medicina dentara!

Surse foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului