Boli

#rehydrol #vacanta #rau de masina

Rehydrol – Si vacanta poate continua cu aceeasi stare de bine

Ne planificam din timp in cele mai mici detalii mult asteptata vacanta de vara. Cautam cele mai bune variante sa ajungem sa vedem cat mai multe locuri minunate, sa avem tot confortul, sa nimerim cea mai buna vreme, totul pentru acele momente de relaxare care sa ne incarce cu energie pentru un an intreg. Si visul nostru poate fi spulberat de situatiile neprevazute ce tin de starea noastra de bine, cum sunt raul de miscare sau deshidratarea.

Se poate intampla oricui ca in prima aventura pe mare sa faca cunostinta cu senzatia de greata si ameteala. Sau de la prea mult soare si uneori chiar din cauza unei enterocolite sa experimenteze deshidratarea. Oricare dintre aceste situatii neplacute ne pot scoate pentru cateva zile din circuitul distractiei.

De ce este bine sa punem in bagaj produsele Rehydrol

Rehydrol Rau de Miscare contine o combinatie unica de ingrediente active standardizate ce ajuta la combaterea simptomelor cauzate de raul de miscare cum ar fi greata sau voma.

Principalul ingredient bioactiv din Rehydrol Rau de Miscare este gingerolul extras din rizomi de ghimbir. Studiile au demonstrat ca ghimbirul actioneaza direct asupra sistemului digestiv si asupra sistemului nervos central inhiband receptorii serotoninei si astfel reduce disconfortul datorat raului de miscare.

Salvia din Rehydrol Rau de Miscare are actiune antispastica si diuretica, reduce tulburarile digestive si gastro-intestinale, tonifica si fortifica intreg canalul digestiv.

Substanta activa din armurariu este silimarina cu rol hepatoprotector, detoxifiant si antioxidant.

Menta reduce starile de greata, raul de miscare si calmeaza stomacul.

Sucul de lamaie din Rehydrol Rau de Miscare contine acid citric, care stimuleaza digestia si calmeaza tractul digestiv, are efect antiemetic, reduce greata si varsaturile.

Inulina - Fibra prebiotica ce contribuie la imbunatatirea functionarii sistemului digestiv.

Rehydrol Rau de Miscare are un gust placut, nu da stari de somnolenta si este recomandat chiar si in cazul copiilor cu varsta pentru 3 ani.

Rehydrol banana este un complex de saruri pentru rehidratare, special conceput pentru refacerea rezervelor de apa, electroliti si energie, in cazul urmatoarelor situatii:

  • Diaree
  • Varsaturi
  • Stari febrile
  • Insolatii
  • Transpiratii abundente

Contine pulbere naturala de banane, are un gust placut si este recomandat pentru intreaga familie, chiar si pentru cei mici, incepand cu varsta de 3 ani. Rehydrol banana are la baza o formula dezvoltata in Elvetia si este produs in Italia.

Cele doua produse sunt disponibile in farmaciile din toata tara, iar mai multe informatii despre solutiile noastre inovatoare gasiti pe www.mbapharma.ro.

Sursa foto: mbapharma.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare