Boli

# confort intim #vagisan #intimitate

Redobandeste-ti confortul intim si bucura-te de feminitate cu produsele Vagisan

 Orice tine de intimitate este trimis aproape automat in zona subiectelor tabu. Nu vorbim despre sex, nu vorbim despre menstruatie, nu vorbim despre problemele genitale… pentru ca "este rusinos". Suna absurd, avand in vedere secolul in care traim si afluxul permanent de informatii cu care suntem bombardate zilnic. Dincolo de orice, confortul fizic de orice natura si, implicit, cel psihic, ar trebui sa conteze mai mult decat orice soi de pudibonderie.

Uscaciunea vaginala, de exemplu, este o problema intima cu un impact major asupra calitatii vietii oricarei femei. Aceasta poate fi insotita de simptome precum senzatia de uscaciune, arsura, mancarime si durere in vagin si in zona genitala externa. Se manifesta prin durere, disconfort, scaderea sau chiar pierderea interesului sexual. Desi uscaciunea vaginala apare la 45% dintre femeile aflate la menopauza, ea afecteaza si femeile mai tinere.

Este important de stiut ca aceasta problema poate aparea in viata oricarei femei si este adesea cauzata de o scadere a productiei de estrogen sau de alte dezechilibre hormonale. Acestea pot aparea dupa nastere, in timpul alaptarii, la menopauza, dupa o interventie chirurgicala sau din cauza tratamentului anti-hormonal al cancerului de san. Cu toate acestea, exista si alti factori non-hormonali, care pot favoriza aparitia uscaciunii vaginale, inclusiv fumatul, stresul, bolile precum diabetul si anumite medicamente.

Pentru a le oferi femeilor optiuni de tratament non-hormonale si pentru a atenua simptomele uscaciunii vaginale, au fost create urmatoarele produse:

 

Vagisan MoistCream Crema vaginala hidratanta - o crema alba fina, ce ofera atat lipide (grasimi), cat si hidratare mucoasei vaginale si zonei genitale externe. Poate fi utilizata atat intravaginal (cu ajutorul aplicatorului), cat si in zona genitala externa. Confera pielii sensibile din zona intima suplete si elasticitate - fara a fi nevoie de hormoni. Poate fi folosita si ca lubrifiant in timpul contactului sexual si nu afecteaza motilitatea spermatozoizilor2.

Vagisan MoistCream Cremolum Ovule – este o alternativa pentru femeile care nu doresc sau nu pot sa foloseasca un aplicator. Avand o formula speciala, ovulele se topesc la caldura vaginului si - impreuna cu fluidul vaginal - formeaza o crema hidratanta pentru mucoasa vaginala cu un efect calmant de durata. Ovulele contin cantitati mici de acid lactic care confera cremei un pH de 4,5, ajutand la mentinerea unui mediu vaginal sanatos.

 

Vagisan Lotiune pentru igiena intima - o lotiune deosebit de delicata pentru igiena zonei intime externe. Utilizarea acesteia ajuta la conservarea mantalei acide naturale de protectie a pielii din zona intima, iar musetelul din formula sa are rol calmant. Folosirea constanta a acestui produs ajuta la prevenirea iritatiilor ce pot aparea in zona intima. Lotiunea pentru igiena intima poate fi utilizata zilnic, la orice varsta, chiar si in timpul sarcinii.

Afla detalii si mai multe informatii pe: www.vagisan.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare