Boli

# intarire imunitate #imunitate #raceala

Racesti des? Iata ce trebuie sa faci!

Perioada de tranzitie dintre anotimpuri aduce de cele mai multe ori viroze dintre cele mai puternice si, oricat de tonifiat ar fi organismul sau oricat de atenti am fi la igiena, neplacutele simptome de raceala se pot instala. Fara sa ne dam seama, sistemul imunitar este slabit si predispus la atacul virusurilor gripale.

Pentru ca organismul tau sa fie pregatit de orice „atac” este indicat sa-ti sustii sistemul imunitar prin cure de imunizare.

Dacaiti doresti o formulacomplexa pentru intarirea sistemului imunitar poti opta pentru produsele din gama Proimmunity. Gama pentru adulti si copii Proimmunity activeaza, sustine si grabeste raspunsul sistemului imunitar, il mentine in stare de alerta si pregatit pentru aparare , cu efecte intense mai ales la portile de intrare ale microorganismelor– zona ORL (nas, gat, cavitate bucala).

Gama Proimmunity se gaseste in doua forme de prezentare:

  • Sirop– pentru copiii cu varste intre 1 si 7 ani, are actiune antimicrobiana, crescand rezistenta organismului la infectii datorita complexului de Propolis, Echinacea, vitamina C, soc si ZINC.

Zincul este un mineral cu multe valente terapeutice si exista studii prin care s-a demonstrate faptul ca este esentia lpentru intarirea sistemului imunitar, iar lipsa lui din organism scade rezistenta acestuia la infectii. in plus, zincul participa la sinteza proteinelor si aactivitatii enzimelor implicate intr-o multitudine de reactii chimice in organism. Studiile au aratat faptul ca, folosirea zincului ajuta la reducerea incidentei episoadelor de raceala, cat si la necesitatea utilizarii de produse antibiotice.

  • Capsule–pentru copiii de peste 7 ani si pentru adulti, actioneaza synergic asupra sistemului imunitar prin scaderea la jumatate a perioadei de boala (datorita extractului de soc, alaturi de propolis, vitamina C, Echinacea si VITAMINA D3).

Vitamina D este cunoscuta in special pentru rolurile ei in mentinerea integritatii sistemului osos. Putini stiu insa ca este implicata in mod direct in stimularea sistemului imunitar, aportul ei scazand astfel sansele de contactare a bolilor infectioase de sezon. Au fost publicate studii care atesta ca persoanele care au deficit de vitamina D sunt mai predispuse la a dezvolta infectii ale cailor respiratorii superioare.

Produsele din gama Proimmunity au la baza extracte natural standardizate a caror eficacitate este atestata de studii clinice.

In aceasta perioada, in farmaciile partenere, la doua produse achizitionate din gama Proimmunity primiti CADOU un pahar.

Pentru a consulta lista farmaciilor partenere si a afla mai multe informatii, puteti accesa proimmunity.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare