Boli

#umeri #spate #dureri #gat #sani

Probleme de sanatate cand ai sanii mari

Exista femei care isi doresc un bust mai mare, insa sunt si femei care se plang de disconfortul produs de sanii mari. Problemele fizice si emotionale cauzate de sanii mari sunt de cele mai multe ori dificil de rezolvat si pot afecta viata sociala si personala a unei femei.
 

Dureri de spate
 

Femeile cu sani mari sufera in mod frecvent de dureri de spate. Spatele devine incordat pentru a sustine greutatea sanilor. Durerea poate fi prezenta si in zona gatului, ceea ce duce si la dureri de umeri, cap si migrene. Folosirea unui sutien special care sa sustina foarte bine sanul este una dintre cele mai bune solutii pentru rezolvarea acestei probleme.
 

Dureri de umeri
 

Femeile cu sani mari isi pot vatama si umerii, care sunt presati de bretelele sutienului. Greutatea sanilor face ca bretele sutinenului sa "sape" in piele si sa lase urme vizibile, care sa se agraveze in timp. Este astfel indicat ca femeile cu aceasta problema sa foloseasca sutiene cu bretele cat mai late.
 

Iritatii ale pielii
 

Sanii mari se lasa mult mai repede decat cei care sunt mai mici. Pielea sanului se freaca de abdomen, rezultatul fiind transpiratia in exces. Acest lucru duce la mancarimi si iritatii ale pielii de sub sani. Persoanele care sufera de aceasta problema trebuie sa foloseasca pudra de piele sau sa aplice deodorant in zona afectata, in special in sezonul cald.
 

Probleme in alegerea hainelor
 

Femeile cu sani mari au frecvente probleme in a gasi masurile potrivite la tricouri si bluze. Aceste femei trebuie de obicei sa achizitioneze articole vestimentare cu cateva numere mai mari decat masura lor. Hainele se vor potrivi cu sanii, insa in celelalte zone vor fi prea largi. Si gasirea sutienului potrvit este o problema pentru femeile cu sani mari. De cele mai multe ori, sutienele cu masuri mari se gasesc mai rar, in magazine speciale.
 

Probleme de miscare
 

Femeile cu sani mari pot avea probleme de miscare. Acestea nu pot practica sporturi precum jogging sau aerobic din cauza greutatii sanilor. Aceste femei sunt obligate de le mai multe ori sa foloseasca doua sutiene care sa sustina sanii. Imposibilitatea de a face miscare poate duce la acumularea de kilograme.
 

Probleme cu circulatia sangelui
 

Marimea si greutatea disproportionata a sanilor duc la o pozitie proasta a spatelui. Acest lucru poate cauza grave probleme ale circulatiei sangelui. O circulatie defectuoasa a sangelui se manifesta prin frunicaturi sau amortirea mainilor si bratelor atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii.
 

probleme emotionale
 

Femeile cu sani mari sufera de cele mai multe ori din cauza aspectului disproportionat, iar lipsa increderii in sine este un factor important care duce la grave probleme emotionale. Aceste femei vor avea probleme in a-si gasi hainele potrivite si se vor simti inconfortabil in public. Si relatiile personale vor avea de suferit. Femeile cu sani mari se vor simti stanjenite in dormitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare