Boli

#PlantExtrakt #Polygemma #problme bila #detoxifiere #Polygemma Plantextrakt

Prietenoase si sanatoase: produsele naturiste care-ti mentin sanatatea zilnica

Aceleasi ingrediente sanatoase, aceeasi seriozitate si tradiție veți putea regasi in produsele gamei Polygemma de la PlantExtrakt, dar cu ambalaje mai prietenoase.

 

Cu formule inspirate din natura, produsele gamei Polygemma va sunt aproape in sustinerea sanatatii, oferind suport pentru buna functionare a unor organe, cure periodice de detoxifiere la diferite nivele in organism sau cresterea rezistentei organismului.

Experienta acumulata in cei 25 de ani de prezenta activa pe piata farmaceutica romaneasca si internationala a adus si confirmarea eficacitatii acestor formule pentru sustinerea sanatatii. Fiecare preparat Polygemma are o actiune complexa, fiind o baza de sustinere a bunei functionari a diferitelor organe (stomac, plamani, cai biliare, sinusuri etc), realizand o detoxifiere si o curatare la mai multe nivele in organism (ficat, rinichi, piele, intestin, articulatii), crescand astfel rezistenta organismului, pentru ca acesta sa poata functiona normal si armonios.

Produsele din gama Polygemma pot fi gasite in farmacii si magazine naturiste, la pretul de aproximativ 23 ron / flacon de 50ml.

Mai multe detalii pe: www.plantextrakt.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului