Boli

#implant dentar #implanturi dentare # preturi implanturi dentare #preturi implant dentar

Preturi pentru implanturi dentare

Implantul dentar este o procedura chirurgicala complexa, care necesita inlocuirea dintilor lipsa sau distrusi. Este un tratament de lux, astfel ca si preturile pentru implanturile dentare sunt pe masura.
 

Ce este implantul dentar


Implantul dentar este o procedura chirurgicala prin care se inlocuiesc dintii lipsa sau distrusi cu dinti artificiali, care arata si functioneza la fel ca cei naturali. Modul in care se realizeaza aceasta procedura depinde de cat de afectata este dantura si de structura maxilarului.

Implantul dentar se realizeaza insa in mai multe etape si necesita mai multe proceduri. Principalul beneficiu al acestei proceduri este suportul solid pentru noua dantura, un proces care necesita ca oasele din jurul implantului sa fie bine fixate.

Deoarece procesul de vindecare necesita mult timp, implantul dentar poate dura chiar si cateva luni.
 

Cand este nevoie de


Implantul dentar este necesar atunci cand iti lipsesc unul sau mai multi dinti sau sunt extrem de distrusi si nu mai pot fi recuperati prin alte proceduri stomatologice.

Implanturile dentare sunt operatiuni chirugicale care au loc in cavitatea bucala. Deoarece metalul din implanturile dentare trebuie sa fuzioneze cu maxilarul si mandibula, acestea nu vor aluneca sau cadea. Materialele folosite pentru implanturile dentare nu se cariaza la fel ca dantura naturala.
 

Riscurile implantului dentar


Ca orice interventie chirurgicala si implantul dentar are anumite riscuri. Problemele sunt rare si se trateaza foarte repede. Printre riscurile implantului dentar se numara infectiile, ranirea altor dinti sau vase de sange din cavitatea bucala, distrugerea nervilor sau probleme ale sinusurilor.
 

Beneficiile implantului dentar:

  • recapatarea zambetului natural;
  • aspect natural;
  • eliminarea durerilor;
  • masticatie normala;
  • exprimare clara si normala.


Preturi dentare Bucuresti


Preturile pentru implanturile dentare difera in functie de tratamentul necesar si de numarul de de care un pacient are nevoie. De asemenea, preturile pentru implanturile dentare difera si in functie de costurile suplimentare pentru dinti temporari sau adaugare de os.

Preturile pentru implanturi dentare sunt calculate in functie de piesele de care este nevoie pentru un implant. Astfel, implantul dentar este constituit din implantul propriu-zis, bontul protetic si coroana dentara aplicata pe acest bont.

Astfel, pretul pentru implanturile dentare poate fi intre 2000 si 5000 de lei, pentru bontul protetic intre 300 si 1000 de lei, iar pentru coroana dentara intre 800 si 2000 de lei.
 

Preturi implanturi dentare Brasov


In Brasov, pretul pentru implanturile dentare este 300 - 600 de euro, iar pentru coroana de implant intre 100 si 300 de euro.
 

Preturi implanturi dentare Cluj


In clinicile stomatologice din Cluj, pretul pentru implanturile dentare variaza intre 350 si 1500 de euro.
 

Preturi pentru implanturi dentare in strainatate


Atat in Romania, cat si in strainatate, implatul dentar este un tratament de lux. Implantul, accesoriile si instrumentele folosite pentru implantul dentar sunt foarte scumpe, realizate din materiale de calitate.

In Europa pretul pentru implanturi dentare variaza intre 1000 si 4000 de euro. In Statele Unite ale Americii, pretul pentru implanturi dentare variaza intre 1000 si 3000 de dolari. Exista insa si clinici de lux, unde pretul poate ajunge si la 30.000 de dolari.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare