Boli

#mastelle #premenopauza #menopauza

Paseste pregatita intr-o alta etapa din viata ta!

Bufeuri, transpiratii nocturne, insomnii, stari de nervozitate... Simptomele menopauzei nu sunt deloc placute.

 

Desi este o etapa naturala de tranzitie in viata oricarei femei, menopauza este considerata de cele mai multe ori un subiect delicat. Tocmai de aceea, multe femei suporta neplacerile asociate acesteia fara sa ia masuri care le-ar putea oferi mai mult confort.

Daca te confrunti cu simptomele de mai sus, dar nu esti sigura ca acestea sunt cauzate de apropierea menopauzei, acum ai Mastrelle® Meno test.

Mastrelle® Meno test este un test care identifica concentratia hormonului FSH (hormon foliculostimulant) in urina, determinand astfel daca persoana care l-a utilizat este sau nu la menopauza. Este usor de folosit acasa, in orice moment al zilei, iar rezultatul poate fi aflat in 5 minute.

Rezultatul este pozitiv? Pentru ameliorarea simtomelor specifice menopauzei si restabilirea echilibrului hormonal, exista 2 produse complexe si inovative - Mastrelle Meno I si Mastrelle® Meno II.

Mastrelle® Meno I calmeaza simptomatologia specifica menopauzei -  bufeuri, transpiratii nocturne, oboseala, tulburari de somn, neliniste si iritabilitate.

Mastrelle® Meno II restabileste echilibrul hormonal la menopauza si post-menopauza, sustine sanatatea sistemului osos, protejeaza sistemul cardiovascular, imbunatateste elasticitatea pielii si fortifica parul.

Afla mai multe despre perioada pre si post-menopauzei accesand: https://feminitatepura.ro/patologii/premenopauza-menopauza/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare