Boli

#Oncoforte #terapii oncologice #tratare cancer #cancer

Oncoforte, solutia naturala in terapiile oncologice

Cancerul este o boala care afecteaza din ce in ce mai multe persoane. Lupta contra cancerului este una apringa. Cancerul nu este o boala care poate fi invinsa usor, dar totusi nu este imposibil de invins. Important este sa descoperiti terapia oncologica potrivita. Ati incercat sa gasiti o solutie pentru a lupta cu indarjire contra cancerului, dar nu ati reusit sa gasiti una viabila? Nicio problema. V-o oferim noi.

 

Va oferim o solutie naturala in terapiile oncologice care poarta numele de Oncoforte. Acest produs este fabricat doar din plante cu efect terapeutic puternic. El poate fi folosit ca adjuvant, devenind treptat un supliment nelipsit in terapiile antitumorale.

Oncoforte este supliment alimentar de mare ajutor pentru intreg organismul. La realizarea produsului cercetatorii au folosit un complex de 3 ciuperci terapeutice cu efect puternic antitumoral. Extractul de miceliu de Shiitake, Miatake si Reishi transforma produsul intr-unul cu efect antitumoralputernic.

Din ce in ce mai multe persoane isi pierd viata din cauza acestei afectiuni necrutatoare. Din acest motiv, cancerul este o preocupare constanta pentru sanatatea publica.

In compozitia Oncoforte exista un complex de plante cu efect antitumoral. Astfel, pe langa cele trei ciuperci deja amintite, mai intalnim radacina deRheum palmatum, Arctium lappa,frunza de Rumex acetosella, coaja interna deUlmus fulva, extract de turmeric, frunze de maslin, astragalus, ceai, gheara matei, pin rosu chinezesc, samburi de struguri, rodie, zmeura, usturoi, ginseng, Vitamina E, Acid ascorbic, Vitamina C etc.

Pentru ca produsul sa aiba un efect antitumoral si mai puternic, specialistii au adaugat in compozitia acestui supliment alimentar extracte standardizate de Licopen, Quercitina, betaglucan si Fiber Aid, Arabinogalactan.

De ce sa luptati contra cancerului cu Oncoforte? Iata 10 motive pentru care acest produs reprezinta solutia naturala perfecta in terapiile antitumorale:

  • Oncoforte detine o formula complexa care se bazeaza pe extracte de plante medicinale care mentin si imbunatatesc sanatatea intregului organism;
  • Oncoforte combina sinergic actiunea extractelor de plante, pulberilor si vitaminelor protejand intreg organismul;
  • Oncoforte este fabricat in una dintre cele mai renumite unitati de productie din SUA, care are laboratoare proprii si tehnologii avansate certificate ICS-USDA Organic (International Certification Services - National Organic Program), FDA ( Food and Drug Administration), NSF-GMP (Public Health and Safety Organization - Good Manufacturing Practice);
  • Oncoforte datorita ingredientelor sale active contribuie la o mai buna oxigenare celulara. Prin cresterea oxigenului la nivel celular creste si productia de hemoglobina. Aceasta proteina din globulele rosii transportul oxigenul prin organism. Aportul de oxigen imbunatateste transportul nutrientilor in celule si contribuie la buna functionare a metabolismului.
  • Oncoforte contine numeroase ingrediente care reduc aciditatea sanguina, creand un mediul alcalin potrivit pentru dezvoltarea tesuturilor sanatoase. 3 dintre ingredientele sale (frunzele de maslin, turmericul si ceaiul) reduc inflamatiile celulare;
  • Ingredientele active din Oncoforte reduc stresul oxidativ, cel care este responsabil de crearea mutatiilor ce contribuie la aparitia celulelor canceroase;
  • Ingredientele din acest supliment alimentar au efect antioxidant, reducand actiunea nociva a radicalilor liberi. Acest lucru contribuie la restabilirea echilibrului dintre moleculele reactive si neutralizante. Studiile au demonstrat ca echilibrul redox este foarte important pentru dezvoltarea unor celule sanatoase si implicit a unui organism sanatos;
  • Oncoforte poate fi administrat atat profilactic, cat si terapeutic;
  • Ingredientele din compozitia acestui produs natural protejeaza organismul si amelioreaza simptomele neplacute din timpul sedintelor de chimioterapie, citostatice sau radioterapie;
  • Avand in vedere ca este un produs natural si nu are contraindicatii si reactii adverse, produsul poate fi folosit in paralel cu orice tratament.

Odata administrat, va avea beneficii anticancerigineasupra organismului dvs. De asemenea, contribuie la prevenirea sau ameliorarea multor altor afectiuni. Suplimentul alimentar Oncoforte are capacitatea de a revigora organismul, dandu-i o stare de bine. In plus, il detoxifica si il ajuta sa functioneze in mod corespunzator. Asadar, nu ezitati sa-l achizitionati pentru a va imbunatati considerabil calitatea vietii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului