Boli

#FitermanPharma #PropolisC #imunitate

Ofera un boost imunitatii tale cu Propolis C® ImunoComplex

Sezonul rece aduce cu sine o multime de peisaje si momente frumoase, dar tot acum apar si racelile, pe care le poti lua destul de usor fara un sistem imunitar bine pus la punct.

 

Deoarece un sistem imunitar sanatos reprezinta cel mai bun mecanism de aparare contra microbilor, bacteriilor si virusurilor care pot ameninta starea ta de bine, mentinerea acestuia in parametri optimi este esentiala in sezonul care tocmai a inceput.

Si pentru ca ingrediente ca vitamina C, propolisul, zincul sau vitamina D3 s-au dovedit a fi un real ajutor in intarirea imunitatii, Fiterman Pharma lanseaza Propolis C® ImunoComplex, o gama ce ofera un BOOST DE IMUNITATE organismului tau, dar si celor dragi tie.

Cu o formula special creata atat pentru adulti, cat si pentru copiii de peste 5 ani, Propolis C® ImunoComplex comprimate de supt se bazeaza pe 4 mecanisme diferite si 4 ingrediente naturale cu actiune imunostimulatoare potentata: Vitamina C, Tinctura de propolis, Zinc si Vitamina D3. Produsul nu contine zahar si este de ajutor atat pentru sustinerea functionarii normale a sistemului imunitar, cat si ca adjuvant in cazul imbolnavirilor (ex: afectiuni respiratorii) sau in perioada de convalescenta.

Pentru copiii incepand cu 1 an, Propolis C® ImunoComplex sirop contine un complex de 6 ingrediente naturale, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar: Tinctura de propolis, Extract uscat din fructe de soc, Extract uscat de Echinacea, Vitamina C, Extract uscat din fructe de maces si Zinc. Siropul are gust placut, fiind usor de administrat si acceptat de copii.

Alaturi de un stil de viata sanatos, gama Propolis C® ImunoComplex ajuta la mentinerea sanatatii intregii familii!

Mai multe informatii despre Propolis C® ImunoComplex gasiti pe site-ul www.fitermanpharma.ro. Produsele sunt disponibile atat pe shop.fitermanpharma.ro, cat si in farmacii.

Urmareste-ne si pe facebook.com/LaboratoareleFiterman sau pe instagram.com/fitermanpharma

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare