Boli

#ochelari #ochelari de soare #ochelari de vedere #probleme de vedere

Ochelarii potriviti previn problemele de vedere

Alegerea ochelarilor de vedere potriviti este un proces complex si foarte important. Pe langa afectiunea medicala pe care trebuie sa o trateze, ochelarii de vedere trebuie alesi si in functie de confortul pe care il ofera si aspectul placut. Ochelarii nepotriviti pot duce la lacrimarea si inrosirea ochilor, sau chiar la agravarea problemelor deja existente.

Este foarte important sa apelezi la specialisti atunci cand iti alegi ochelarii de vedere. Ochelarii trebuie sa aiba dioptriile potrivite si sa asigure confort ochilor. Pentru alegerea ramelor, specialistii recomanda ramele mai mari, care sa acopere impreuna cu lentila suprafata oculara. Ochiul trebuie sa vada prin lentila in zona de sus, de jos si in partile laterale.
 

Problemele oculare tratate cu ajutorul ochelarilor de vedere


Miopia, hipermetropia, astigmatismul sau presbiobia sunt cateva dintre afectiunile oculare care pot fi tratate prin purtarea ochelarilor de vedere. Pentru o persoana cu miopie obiectele de aproape sunt clare, dar cele de la distanta sunt neclare si greu de distins.

Persoanele cu hipermetropie vad neclar la toate distantele. Pentru persoanele cu astigmatism , toate obiectele, atat apropiate cat si indepartate, sunt deformate. Presbiopia este un fenomen natural asociat cu inaintarea in varsta, caracterizat prin faptul ca lentila ochiului devine tare si mai putin elastica.
 

De unde cumperi ochelarii de vedere


Specialistii recomanda sa alegi intotdeauna ochelarii de vedere de la un cabinet de optometrie, acolo unde se fac atat consultatii cat si ochelari. Evita sa ii iei din supermarketuri sau din magazine online care se ocupa strict de partea de comercializare.
 

Alege ochelarii de vedere de la Optiplaza


Optiplaza este unul dintre cei mai importanti actori de pe piata de profil din Romania. La Optiplaza vei gasi produse de calitate cu preturi corecte, care sunt prezentate intr-un mediu placut. Optiplaza nu este numai un magazin de optica, dar si un cabinet de consultatii dotat cu tehnologie de ultima ora.
 

Vara asta ai de unde alege


In magazinele Optiplaza, in aceasta vara ai parte de numeroase promotii. In perioada 1 - 31 august 2011 la o pereche de ochelari de vedere achizitionata primesti o reducere de 30% la rama. Tot in perioada 1 - 31 august la comandarea unei perechi de ochelari de vedere pentru cea de-a doua pereche comandata rama de ochelari este cadou.

De asemenea, in magazinele din Bucuresti ochelarii sunt gata intr-o ora. La Optiplaza vei gasi si cele mai mari si mai importante brand-uri la nivel mondial: Guess, Givenchy, Escada, Furla, Gucci, Dior, Armani, Fendi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare