Boli

#nurofen pentru copii #nurofen #ibuprofen #medicament

Nurofen pentru copii cu aroma de capsuni, retras din farmacii

In data de 16 februarie 2010 a fost initiata retragerea a 6 loturi nurofen pentru copii suspensie orala cu aroma de capsuni 100 ml ca urmare a unor aglomerari ale suspensiei observate in flacon. Niciun alt produs Nurofen pentru copii nu este afectat.

Produsele afectate au fost analizate, rezultand faptul ca aglomerarile respective ale suspensiei sunt inofensive pentru sanatate. Desi produsele din loturile respective erau sigure pentru sanatatea copiilor, decizia de retragere a fost luata de producatorul Nurofen pentru copii ca masura de precautie .

Retragerea Nurofen pentru copii suspensie orala cu aroma de capsuni 100 ml a fost efectuata ca urmare a unei decizii voluntare a producatorului si nu ca urmare a cererii venite din partea Agentiei Nationale a Medicamentului.

Dat fiind ca siguranta si calitatea produselor sunt pe primul plan pentru producatorul Nurofen pentru copii, dorim sa ii asiguram pe pacientii nostri ca nu exista niciun motiv de ingrijorare, deoarece au fost luate pur si simplu masuri de precauti, se arata intr-un comunicat de presa al companiei producatoare.

 

Sursa foto : lloydspharmacy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare