Boli

#vaccinuri #antibiotice #longevitate #imbolnaviri #imunitate scazuta

Ne imbolnavim cu 15 ani mai repede decat o faceau bunicii nostri

Mercurul din vaccinuri, fructele si legumele modificate genetic, substantele chimice, precum bisfenol-A, care se gasesc in produsele de uz casnic, pot afecta structura hormonala a corpului uman, la fel cum pesticidele polueaza solul si apa, astfel ca oamenii ajung sa se confrunte cu boli grave mult mai repede de-a lungul vietii. Potrivit unor noi studii, oamenii din prezent dezvolta anumite boli cu 33% mai repede decat se intampla pe vremea bunicilor lor.

Multitudinea de boli diagnosticate de la varste fragede nu inseamna decat ca epoca moderna, bazata pe consumul de medicamente si chimicale, afecteaza calitatea vietii a multor oameni.

In prezent, varsta la care incep sa se imbolnaveasca oamenii a scazut de la 45 de ani la 30. Daca aceasta generatie nu va lua atitudine, urmatoarea generatie va fi dependenta de medicamente, si aparitia bolilor se va face mult mai devreme, spun cercetatorii.

Pentru ca generatia viitoare sa fie mai deschisa la problemele din jur, este important sa se ridice anumite probleme si sa se actioneze pentru indepartarea factorilor care dauneaza sanatatii. Iata cateva solutii care pot fi luate pentru a opri invazia de factori daunatori!

1 Practici agricole ecologice

Micile practici agricole ecologice pot schimba viitorul. Asadar, este important sa fie redusa cantitatea de pesticide in culturile agricole, sa fie eliminati hormonii si steroizii in productia de carne, precum si stoparea modificarii genetice a fructelor si legumelor. Toate aceste practici afecteaza in prezent ADN-ul oamenilor, de aceea apar diferite boli mult mai devreme decat se intampla pe vremea bunicilor.

2 Mai multa transparenta

Pentru un viitor sanatos, este nevoie de mai multa transparenta in ceea ce priveste produsele alimentare. Desi pe etichetele multor produse se precizeaza ca ar fi naturale, de fapt, au in componenta lor aditivi toxici. Asadar, este important ca toate produsele modificate genetic sa fie etichetate corespunzator, astfel incat consumatorii sa fie mai bine informati si sa se poata proteja.

3 O educatie mai buna in ceea ce priveste antibioticele si vaccinurile

Este esential ca populatia globului sa fie informata in legatura cu riscurile la care se supune in momentul in care apeleaza la antibiotice pentru tratarea afectiunilor. O alternativa la prevenirea bolilor este consumul a cat mai multor alimente bio.

In acest sens, oamenii pot incepe sa cultive legume si fructe in propria curte pentru a fi siguri ca nu sunt modificate genetic. In plus, exista foarte multe plante medicinale care amelioreaza simptomele diferitelor boli si chiar vindeca afectiunile grave. Plantate in propriile gradini, acestea contribuie la o mai buna stare a sanatatii.

Antibioticele ucid bacteriile bune din corp. Astfel, vei simti mereu nevoia sa iei antibiotice, de exemplu, la fiecare raceala, intrucat corpul isi pierde abilitatea de a se apara singur impotriva agentilor patogeni. Pentru a preveni slabirea sistemului imunitar, este important sa consumi alimente bune, precum spirulina sau fructele de padure.

De asemenea, vaccinurile contin mercur si alte ingrediente toxice, astfel ca oamenii ar trebui sa aiba alternative de protectie. De exemplu, ceaiul verde sau radacinile de ginseng sunt remedii bune pe termen lung si vor proteja mai bine organismul decat o fac vaccinurile.

Sursa foto: nydailynews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului