Boli

#asigurare de viata generali #sanatate #cancer #boli #asigurare de viata #generali #generali.ro

(P) La ce obiceiuri sa renunti pentru a preveni cancerul

Cancerul nu te intreaba daca il primesti in viata ta. Nu il intereseaza daca ai cu ce sa il tratezi si daca gasesti forta interioara necesara pentru a duce o viata normala, pentru a te bucura de fiecare clipa pe care o traiesti. Anumite obiceiuri precum fumatul si consumul de alcool favorizeaza aparitia cancerului. Ai grija de viata ta si invata sa renunti la aceste obiceiuri, pentru a preveni cancerul.

Fumatul

Fumatul este unul dintre cele mai nocive obiceiuri si este responsabil in proportie de 90% pentru aparitia cancerului pulmonar la barbati si 79% la femei. Renunta la fumat si ai sanse sa previi aparitia cancerului.

Consumul de alcool

Consumul de alcool favorizeaza aparitia anumitor tipuri de cancer, cum ar fi cancerul mamar, cancerul esofagian, intestinal si la ficat. Poti preveni aparitia cancerului daca renunti definitiv la bauturile alcoolice sau daca reduci drastic cantitatea pe care vrei sa o ingerezi.

Expunerea indelungata la soare fara protectie

Toata lumea iubeste soarele, dar de la un punct incolo razele lui pot deveni nocive in lipsa unui produs pentru protectie solara. Evita sa te expui la soare in miezul zilei, intrucat acest gest poate favoriza aparitia cancerului de piele.

Nu faci miscare

Miscarea si exercitiile fizice sunt esentiale pentru sanatatea organismului tau. In lipsa miscarii, corpul tau devine sedentar, iar metabolismul lenes si vulnerabil. Fa miscare in fiecare zi, cel putin 30 de minute, si vei preveni aparitia cancerului.

Ai o alimentatie nesanatoasa

Alimentatia sanatoasa este vitala pentru prevenirea cancerului. Renunta la toate alimentele care contin substante cancerigene si axeaza-te in special pe consumul de legume si fructe.

Asigurarea de viata te ajuta

Anual, 50.000 de romani sunt diagnosticati cu cancer, dar putini sunt cei care isi permit sa suporte costurile unui tratament scump. O asigurare de viata te poate salva, contribuind la tratarea acestei boli necrutatoare.

Alege o asigurare de viata de la Generali pentru a beneficia de un sprijin real in caz de cancer. Incheie o asigurare de viata in perioada 1 octombrie-30 noiembrie 2012 si Generali iti ofera, fara costuri suplimentare, acoperirea pentru afectiunile grave.

La orice asigurare de viata, Generali iti ofera si un cadou: un tensiometru sau un termometru.

Nu te baza pe zicala "mie nu mi se poate intampla". Asigura-ti dreptul la viata alaturi de Generali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare