Boli

#dureri de spate #lombalgie #kosmodisk classic #top-shop.ro

Kosmodisk te scapa de durerile de spate

De cate ori nu te-ai plans de dureri de spate ? Cu siguranta la aceasta intrebare raspunsul tau a fost unul scurt si rapid: „zilnic”. La cat de succint este raspunsul dat, la fel de usor este si modul in care poti preveni si combate aceasta problema de sanatate: dispozitivul kosmodisk classic, pe care il poti castiga chiar tu.

 

Cum apar durerile de spate?

 

Lombalgia, cunoscuta sub numele de „dureri de spate”, este o afectiune frecvent intalnita in majoritatea tarilor industrializate. Efectiv, 70% dintre adulti sufera de dureri de spate, simptom care recidiveaza in peste 60% din cazuri.
Desi in foarte multe domenii se pune accent pe ameliorarea conditiilor de munca, incidenta durerilor de spate nu a facut decat sa creasca intr-un mod exponential atat la persoanele active, cat si la cele sedentare. Nici copiii si nici adolescentii nu sunt lipsiti din pacate de aceasta problema de sanatate.

Cauzele durerilor despatesunt complexe si variate. O persoana poate suferi de dureri despatein urma unei actiuni fizice: dupa ce a ridicat un obiect foarte greu sau in urma unei cazaturi. Durerile de spate pot fi unul dintre simptomele des intalnite in cazul femeilor aflate in perioada premenstruala sau in timpul sarcinii. De asemenea, exista boli ale rinichilor, ale stomacului, starile gripale sau artroza care sunt insotite frecvent de dureri de spate.

 

kosmodisk classic te ajuta sa uiti de dureri

 

Kosmodisk classic este un dispozitiv omologat, inregistrat medical si testat clinic, care elimina sau reduce semnificativ durerile coloanei vertebrale si pe cele din zona lombara. Efectul de masaj al dispozitivului Kosmodisk stimuleaza muschii din zona coloanei vertebrale. Acesta duce la incalzirea usoara a zonei, imbunatatirea circulatiei sanguine, relaxarea muschilor si reducerea tensiunii .

Este foarte practic, usor de purtat, adaptabil oricarei persoane, indiferent de dimensiuni, datorita sistemului ajustabil de prindere. Cand porti Kosmodisk poti sa te bucuri de beneficiile relaxarii in timp ce muncesti, faci cumparaturi, sofezi, faci exercitii fizice, te odihnesti, calatoresti sau dormi.

Dispozitivul Kosmodisk classic este recomandat tuturor persoanelor expuse riscurilor de accidentare sau durerilor de spate: femeilor gravide, soferilor profesionisti, persoanelor cu meserii sedentare, celor care desfasoara efort fizic sustinut.

CONCURS: Castiga dispozitivul Kosmodisk classic!

Daca vrei sa castigi dispozitivul Kosmodisk classic pentru a scapa de durerile neplacute de spate, participa la concurs dand click AICI. Concursul se desfasoara in perioada 18 iunie - 8 iulie. Castigatorul va fi anuntat in data de 9 iulie in sectiunea de Concursuri.acasa.ro si pe contul de facebook al Acasa.ro.

Castigatorul concursului este Florin Marinescu (521 voturi).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare