Boli

# kit de prim ajutor #prim ajutor

Kitul tau de prim ajutor, intr-un singur produs inovator: KAdermin

Cu totii avem in casa o trusa de prim ajutor pentru a putea gestiona in mod eficient eventualele accidente sau urgente medicale. Si acest lucru nu este doar un act responsabil, ci si o dovada de grija si iubire pentru cei dragi.

 

Un astfel de kit contine, de obicei, un dezinfectant, un antiinflamator, un unguent pentru arsuri, o solutie pentru calmarea iritatiilor sau intepaturilor de insecte si chiar un antimicotic. Cum ar fi ca toate acestea sa poata fi inlocuite cu un singur produs inovator? Cu siguranta ar fi mai simplu pentru toata lumea. Pentru ca atunci când unul dintre membrii familiei sufera un mic accident, intervin emotiile si parca e tot mai greu sa gasesti rapid cea mai buna solutie pentru a interveni.

Compania MBA Pharma a creat un produs inovator ce poate trata cu succes toate tipurile de leziuni cutanate, de la simplele intepaturi de insecte si arsuri solare si pâna la leziuni majore, cum sunt escarea sau piciorul diabetic.

Este vorba de KAdermin, un produs ce este disponibil in doua variante: spray si crema, ambele având la baza o formula inovatoare patentata, cu eficienta dovedita clinic in tratarea oricarui tip de rana.

Tehnologia inovatoare ce sta la baza KAdermin Spray:

Formula patentata SILVERSIL CLOREX (SCX) din KAdermin garanteaza stabilitatea fotochimica si termica a ionilor de argint. Acest complex are un mecanism unic si inovator de actiune prin interactiunea sa cu toate ingredientele active.

Caolinul actioneaza ca material absorbant in cazul plagilor exudate, iar acidul hialuronic functioneaza ca un polimer cu formare de pelicula, ajutand la hidratarea tesuturilor si accelerand procesul de vindecare.

Clorhexidina si ionii de argint au proprietati antibacteriene, antiseptice si dezinfectante. Cele doua substante distrug peste 650 de tulpini diferite de bacterii (inclusiv M.R.S.A), virusuri si fungi si nu dezvolta rezistenta bacteriana.

De ce sa alegi KAdermin?

KAdermin este un produs universal in tratarea ranilor, poate fi folosit de toata familia, grabeste procesul de vindecare, previne formarea cicatricilor inestetice, reduce durerea si este usor de folosit.

Cand poti folosi KAdermin?

Aceasta solutie inovatoare este recomandata in cazul taieturilor, abraziunilor, iritatiilor, eczemelor, arsurilor usoare, arsurilor solare, micozei piciorului, piciorului diabetic, escarei, plagilor exudate, leziunilor ulcerative, leziunilor chirurgicale, epiziotomiei si chiar in cazul iritatiilor cauzate de incontinenta urinara.

Formula KAdermin Crema are o compozitie similara cu cea a KAdermin Spray, urmând acelasi mecanism de actiune: distruge toate tipurile de bacterii, virusuri si fungi de la nivelul ranii, previne infectarea si protejeaza impotriva agresiunii microbiene externe.

KAdermin Crema mai are in compozitie si dimeticona (polidimetisiloxan), o substanta ce formeaza un film protector, ca un pansament transparent cu efect de bariera, prevenind pierderea apei. In plus, aceasta mentine un mediu steril, amelioreaza durerea, reduce eritemul si pruritul, scade riscul formarii cicatricilor hipertrofice si previne deschiderea ranilor recente.

Cele doua produse sunt disponibile in farmaciile din toata tara, iar mai multe informatii despre solutiile noastre inovatoare gasiti pe www.mbapharma.ro.

https://www.instagram.com/sanatate.smart/

Sursa foto: mbapharma.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare