Boli

#test bts #bts #boli transmitere sexuala #veneris

Infectiile cu transmitere sexuala pot fi diagnosticate acasa! Iata cum!

Infectiile sexuale afecteaza peste un milion de romani, potrivit cifrelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Neoficial, unul din doi romani sufera fara sa stie de o astfel de boala. Din fericire, medicina a evoluat, iar diagnosticarea infectiilor cu transmirete sexuala a devenit atat de usoara, incat se poate face acasa.

Sexul neprotejat este responsabil nu doar pentru aparitia unei sarcini nedorite, asa cum cei mai multi tineri isi imagineaza, ci si cu boli care, in majoritatea cazurilor, sunt intial asimptomatice. Din acest motiv, majoritatea persoanelor care sufera de o infectie sexuala se considera sanatoase.

In cazul in care crezi ca ai contactat o infectie cu transmitere sexuala, cea mai simpla si rapida solutie pentru a scapa de nelinisti este un test rapid efectuat chiar la tine acasa. Gama de teste Veneris este disponibila in farmacii, dar le poti comanda si de pe internet.

Ce trebuie sa faci

Riscul ca o persoana bolnava sa ii infecteze si pe altii este mare, mai ales ca simptomele sunt destul de vagi sau chiar inexistente. Una dintre reactiile organismului la prezenta unei infectii cu transmitere sexuala este modificarea pH-ului vaginal.

De aceea, fa-ti in primul rand un test de pH infectii vaginale din gama Veneris. Este rapid si afli cu o precizie de 98,4% daca pH-ul la acest nivel a suferit modificari. Nu trebuie sa mergi la medic, poti face testul de pH infectii vaginale la tine acasa.

In cazul in care ai observat schimari ale parametrilor pH-ului, urmatorul pas este testarea pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuala. Veneris are solutia! Fa un test 3 in 1, care stabileste infectarea cu Trichomonas vaginalis, Candida albicans sau Gardnerella vaginalis. In doar cateva minute poti afla daca ai contactat o astfel de infectie sexuala, astfel incat sa ceri rapid ajutorul unui medic specialist pentru a-ti administra tratamentul potrivit.

Test de Candida albicans

Statisticile arata ca trei din patru femei vor avea la un moment dat o infectie provocata de o ciuperca, cea mai des intalnita fiind Candida albicans. Simptomele candidozei sunt o secretie alba cu miros suparator, prurit, senzatie de arsura vaginala si dureri in timpul contactului sexual.

Imediat ce ai observat aceste manifestari, fa-ti un test de candida albicans de la Veneris. Pretul este accesibil si il gasesti in peste 1.000 de farmacii din toata tara.

Test de Gardnerella vaginalis

Gardnerella Vaginalis sau vaginita bacteriana este o infectie a tractului genital feminin provocata de o bacterie contactata in urma unui act sexual neprotejat, de aceea fiind considerata o boala cu transmitere sexuala. Principalul simptom al vaginitei bacteriene este mirosul secretiei vaginale asemanator mirosului de peste.

Veneris a creat un test de Gardnerella vaginalis menit sa iti spuna rapid daca ai contactat o astfel de infectie sexuala.

Test de Trichomonas vaginalis

O alta infectie cu transmitere sexuala foarte frecventa este si Trichomonas vaginalis. In cazul femeilor, simptomele Trichomonas vaginalis sunt dureri si mancarime la nivelul vaginului, secretii abundente de culoare galben-verzui, dar si dureri in timpul actului sexual. Barbatii infectati cu Tricomonas vaginalis pot simti si ei un disconfort in timpul actului sexual, dar si dureri dupa urinare.

Cel mai simplu mod de a depista daca ai contactat o astfel de infectie este testul Veneris de Tricomonas vaginalis. Este rapid, iar precizia diagnosticului este de 99%.

Advertorial

Sursa foto: lovesexandthefx.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare