Boli

# boost de energie # BienPlus Energy Stick #energie

Ia un boost de energie cu BienPlus Energy Stick!

Sunt zile cand cafeaua nu te ajuta si ai nevoie de un plus de energie pentru toate activitatile zilnice, nu-i asa? Job, gatit, curatenie, sport … Sunt dimineti in care te trezesti fara energia pentru a le face pe toate.

 

Pentru momentele in care epuizarea te copleseste sau urmeaza o zi incarcata, BienPlus Energy Stick iti da un boost de energie ca sa le faci pe toate. Iata cum:

  • contribuie la functionarea optima a sistemului nervos
  • contribuie la reducerea oboselii si extenuarii
  • creste capacitatea de concentrare si sustine performanta mentala

FARA ZAHAR, BienPlus Energy Stick contine un complex de ingrediente, care sustin organismul in activitatile zilnice: un complex de 2 aminoacizi, cafeina si 4 vitamine (vitamina B6, vitamina B12, vitamina B3 si vitamina B5).

Forma plicului BienPlus Energy Stick este practica, avand o administrare usoara si rapida. Continutul se descarca pe limba si se lasa sa se topeasca in gura.

Daca faci parte din categoria persoanelor care sustin activitati fizice sau intelectuale intense, a celor care practica sport, a celor care trec prin perioade suprasolicitante sau pur si simplu ai nevoie de un impuls in zilele incarcate, BienPlus Energy Stick este exact ce ai nevoie!

Afla  mai multe informatii despre BienPlus Energy Stick, acceseaza https://www.fitermanpharma.ro/produse/bienplus-energy-stick-plicuri-orodispersabile/ sau https://www.facebook.com/BienPlus-Biendormir-1627593070657373/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare