Boli

#paduchi # remedii paduchi # solutie paduchi

Hedrin - cea mai eficienta solutie impotriva paduchilor, acum in Romania!

Paduchii sunt o problema comuna, unul din zece oameni ia paduchi, fiind mai raspanditi in randul copiilor intre 4 si 11 ani. Este o conceptie gresita ca paduchii sunt atrasi de scalpuri murdare si ca mediile neigienizate sunt locul de infestare cu paduchi. Nu este in niciun fel legata de curatenia capului, parului sau de mediul in care stam, invatam sau muncim. Inclusiv oamenii cu o igiena perfecta pot lua paduchi.

Stim cu totii de metodele traditionale anti paduchi (gaz, petrol) sau chiar solutii chimice mai moderne. Insa majoritatea trateaza efectul nu cauza, si, din pacate, afecteaza pielea umana sau paduchii capata rezistenta la substante lor chimice, astfel scapam foarte greu de paduchi.

Smart Love introduce in Romania Hedrin - solutie dovedita clinic, ce omoara paduchii si ouale cu o singura aplicare. Solutia impotriva paduchilor Hedrin nu contine substante chimice active biologic sau chimic. Ingredientul activ este dimeticona care nu reactioneaza cu pielea, de aceea e bland cu scalpul. Dimeticona actioneaza fizic impotriva paduchilor: acopera complet parazitul, penetrand si sistemul sau respirator, asfixiindu-l, sporind astfel sansele unui tratament de succes.

Gama Hedrin, compusa din 3 produse:

Hedrin Once: gel lichid care actioneaza rapid in numai 15 minute
Hedrin Treat & Go: spray pulverizant, tratament care actioneaza pe termen lung (aplicare de doua ori pe saptamana)
Hedrin Protect & Go: protectie impotriva paduchilor, sub forma de balsam (dupa fiecare spalare a parului).

Solutia contra paduchilor Hedrin miroase placut, este incolora si inodora si nu contine nicio substanta chimica activa biologic sau chimic. Substanta sa activa nu interactioneaza cu scalpul si poate fi folosita de la varsta de 6 luni. Hedrin nu contine niciun solvent care poate cauza probleme utilizatorilor care sufera de astm. Ingredientele folosite in formulele Hedrin au fost toate folosite in formulari cosmetice timp de mai multi ani si s-a demonstrat ca sunt bine tolerate. in aprilie si mai 2008, in cursul unui tratament desfasurat in Turcia in conditii reale, Hedrin si-a dovedit eficienta cu o rata de 97%.

Hedrin - o solutie simpla, excelenta pentru copii care nu vor decat sa se joace!

Smart Love e dictat de sloganul "iubeste intelept", fiind un brand al multinationalei CEUMED (Central European Medical). Smart Love contribuie cu produse de calitate superioara la o viata lipsita de griji pentru cele mai des intalnite probleme: iritatii de piele, colici, congestie nazala, dureri gingivale sau piele crapata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare