Boli

# pasta de dinti Himalaya # Himalaya Herbals #pasta de dinti

Gama de paste de dinti Himalaya Herbals are grija de sanatatea zambetului tau!

„Nu incetezi sa razi cand imbatranesti, ci imbatranesti cand ai incetat sa razi.” (George Bernard Shaw)

 

Conform studiilor statistice, un copil rade, in medie, de 400 de ori pe zi, in timp ce un adult rade de cel mult 20 de ori. Sunt numeroase motive pentru care se intampla asta, insa cert este ca, pe masura ce inaintam in varsta, cumva totul se intampla intr-o nota serioasa, ce odata ni se parea amuzant acum ne irita, ridurile se formeaza mai degraba pe frunte, de la incruntare, si mai putin in colturile gurii. Zambetul, insa, este o parte esentiala a vietii noastre - transmite emotii, creeaza legaturi, apropie oameni, starneste sentimente, misca multimi. Are o putere fantastica asupra celor din jur si asupra psihicului nostru, deopotriva. Creierul identifica si proceseaza imediat zambetele si reactioneaza prin eliberarea de endorfine, care ne dau o stare de bine, reduc nivelul de stres si chiar calmeaza durerea. In timp ce nivelul de endorfine creste, cel de cortizol („hormonul stresului”) scade si, in consecinta, starea de anxietate este redusa, nivelul de stres scade, iar sentimentele negative sunt indepartate.

Daca, insa, cei mici rad cu toata gurita, aratandu-si fara griji golurile cauzate de caderea dintisorilor de lapte, aspectul zambetului este o chestiune foarte importanta pentru adulti, atat pentru cei care il afiseaza, cat si pentru cei din jur. Si e firesc sa fie asa pentru ca frumusetea inseamna in primul rand sanatate, iar un aspect neingrijit al danturii vorbeste in detrimentul nostru. Sanatatea dintilor, insa, este o chestiune mult mai profunda, afectiunile gingivale si cariile putand ascunde si/sau genera probleme serioase la nivelul intregului organism. Cercetarile din ultimii ani au ajuns la concluzii ingrijoratoare privind impactul unei igiene orale deficitare si al problemelor dentare asupra starii noastre generale de sanatate. Bacteriile din placa dentara si infectia cauzate de afectiunile gingivale patrund in sange si circula prin organism afectand sistemul cardiovascular si slabind sistemul imunitar. Din fericire, insa, ingrijirea dintilor prin periere regulata si vizita anuala la cabinetul de stomatologie pot preveni si/sau trata cu succes problemele dentare si eventualele afectiuni ce ar putea fi cauzate de acestea.

De la romantismul unui rasarit de soare, pana la gingasia florilor si toata nebunia de culori ale curcubeului, natura lucreaza incontinuu la a ne oferi motive sa zambim. Iar grija sa merge mai departe de atat. Zeci de plante contin substante benefice pentru sanatatea gingiilor si a dintilor, iar Himalaya le-a selectat pe cele mai eficiente dintre acestea pentru a crea gama de produse dedicata sanatatii zambetului tau.

Cu extract din Arbore Miswak – un astringent natural, care previne inflamarea gingiilor si reduce sangerarile, Coaja de Migdale pentru intarirea gingiilor si Spanac pentru protejarea prin blocare a tubulilor dentinari expusi, Pasta pentru Dinti Sensibili de la Himalaya ofera confort la periere, prevenind si tratand in acelasi timp afectiunile gingivale.

Pasta de dinti Ayurvedica Himalaya combina extractul de Neem, cu proprietati antibacteriene si antiseptice, extractul de Rodie, care mentine sanatatea gingiilor si protejeaza impotriva cariilor dentare, si extractul din Arborele durerilor de dinti pentru prevenirea durerilor cauzate de sensibilizarea smaltului si afectiunile gingiilor.

Pentru ingrijire totala Himalaya a creat Pasta de dinti Ingrijire Completa cu formula din plante – Neem, Rodie, Arbore Miswak, Arborele Indian de Guma – pentru prevenirea cariilor si a durerilor de dinti, tratarea sangerarilor gingivale si combaterea respiratiei neplacute.

Cea mai frecventa cauza a respiratiei neplacute o reprezinta sangerarile gingivale. Ingredientele naturale – Arborele Miswak, Fenicul, Cuisoare, Menta, Mar indian - din Pasta de dinti Respiratie Proaspata de la Himalaya calmeaza sangerarile gingivale, previn inflamatiile, lupta impotriva bacteriilor ce pot cauza respiratia neplacuta si iti ofera o respiratie proaspata de lunga durata.

Pentru o dantura frumoasa si mai multe zambete, Himalaya a creat Pasta de dinti Alb Stralucitor. Enzimele din Papaya si Ananas indeparteaza petele de suprafata, lasand dintii albi si stralucitori, iar extractul din Arborele Miswak previne inflamarea gingiilor si reduce sangerarile. Printr-o tehnica avansata, bazata pe actiunea ingredientelor active naturale, in doua saptamani placa dentara este indepartata. Pasta de dinti pentru albire de la Himalaya nu contine inalbitori chimici, ci actioneaza doar prin intermediul enzimelor si al extractelor naturale. Pe langa albire, pasta de dinti Alb Stralucitor ofera si beneficiile a 12 ore de protectie antibacteriana, protectie impotriva crearii de pete pe dinti, reducerea si prevenirea sangerarilor gingivale.

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile si pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Opreste-te un pic din orice faci si priveste in jur! Ai atat de multe motive sa zambesti!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare