Boli

#fatete dentare #clinica stomatologica #stomatolog

Fatete dentare cu tehnologie avansata la HOUSE OF BEAUTY CLINIC

 

Tratamentul cu fatete dentare a fost folosit de cateva decenii pentru a infrumuseta zambetul unui pacient.

Aceste piese protetice foarte subtiri, de culoare potrivita culorii celorlalti dinti, sunt lipite de suprafata vizibila a dintilor pentru a masca portiuni ciobite, eroziunea dentara, decolorari sau usoare nealinieri si spatieri inestetice.

Datorita maiestriei specialistilor si a tehnicienilor dentari, nu se poate distinge adesea un dinte fatetat de unul natural.

Fatetele dentare sunt versatile si imita perfect smaltul natural, avand capacitatea de a remodela zambete si datorita priceperii medicilor specialisti, dar si gratie progreselor tehnologice recente.

Iata cateva dintre aceste mijloace de inalta tehnologie care te pot ajuta sa obtii cea mai atractiva versiune a zambetului tau.

Fotografie digitala

Exista multe lucruri care ne asigura de faptul ca fateta unei persoane se potriveste perfect cu alti dinti. Fotografiile in forma digitala care pot fi transferate electronic si procesate digital in laboratoarele dentare sunt de nepretuit, mai ales pentru potrivirea corecta a culorilor.

O fotografie de inalta rezolutie poate transmite, de asemenea, o cantitate enorma de informatii despre dintii existenti ai unui pacient, inclusiv forma, dimensiunea, lungimea si pozitia.

Amprente digitale

Scannerul digital performant preleveaza sute de imagini in doar doua minute, eliminand necesitatea utilizarii de amprente fizice, luate in mod incomod pentru pacient, cu proceduri ce provoaca senzatia de greata.

Este eliminata si utilizarea materialelor de amprentare, deci este redusa poluarea.

Digital Smile Design – design digital si simularea noului zambet

Vrem sa fii multumit de aspectul final al zambetului tau.

Pentru a ne asigura ca fatetele tale dentare vor crea o armonie dentara si ca se potrivesc fizionomiei tale,  utilizam un soft avansat, care preia si prelucreaza imaginile prelevate de scannerul digital, pozele intraorale si extraorale, precum si datele radiografice si creeaza astfel un dosar electronic al pacientului.

Programe complexe realizeaza un design al zambetului tau perfect.

Cea mai buna modalitate de a te asigura si de a ne asigura ca inlaturam orice nelamurire, orice emotie si incertitudine pe care ai putea sa o ai in timpul tratamentului este sa iti aratam exact cum va fi noul tau zambet, inainte de initia tratamentul cu fatete dentare.

 

Testarea fatetelor dentare

Putem chiar sa facem un pas si mai departe, permitandu-ti sa vezi cum vor arata fatetele pe proprii tai dinti. Facem acest lucru realizand fatete provizorii din materiale compozite, pe care le lipim temporar pe dintii tai.

Le poti incerca pentru o vreme, pana cand fatetele tale permanente permanent sunt gata. Si, ca si in cazul imaginii pe computer, fatetele dentare pot ghida modificarile de design al fatetelor, inainte de a fi realizate cele definitive.

Folosirea acestor tehnici si a altor tehnici avansate te poate ajuta sa reglezi fin designul noilor fatete dentare, pentru a te asigura ca acestea sunt cele mai bune. Tehnicile si tehnologiile moderne sunt instrumente grozave in atingerea obiectivului nostru final: un zambet frumos pe care toata lumea il considera natural.

Daca doresti mai multe informatii despre puterea de transformare a zambetului prin tratamentul cu fatete dentare, te rugam sa ne vizitezi, contactezi sau sa programezi o programare pentru o consultatie de estetica dentara.

Te asteptam in sediul House of Beauty Clinic din Bulevardul Pipera, Nr. 59B, Parter, Bucuresti, Ilfov. Iti stam la dispozitie la nr de tel  +40755 354 555 sau la de e-mail contact@hobclinic.ro.

Sursa foto: hobclinic.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare