Boli

#Movial Plus #Zeolit Silicic #Genacol #suplimente alimentare naturiste #ameliorare dureri articulare #durerile articulare # stil de viata sanatos

Durerile articulare sunt chinul batranetii. Dar uite cum pot fi ameliorate

Se spune ca atunci cand imbatranesti incepi sa suferi pentru toate pacatele din tinerete. Una dintre asa zisele pedepse poate fi considerata si instalarea durerilor articulare in corp. Artrita si osteoporoza pot fi doua dintre cele mai dureroase afectiuni ale structurii osoase, de aceea sunt considerate si chinul batranetii.

Cercetatorii au descoperit faptul ca un consum prea mare de carne rosie creste riscul de aparitie al artritei reumatoide. A manca mai putina carne rosie si mai multe fructe si legume inseamna un ajutor in plus in mentinerea unei greutati bune – un aspect important cand vine vorba despre tinerea sub control a durerilor articulare.

Uite cum pot fi ameliorate aceste dureri articulare, prin metode naturale si prin putina vointa si determinare

Totul tine de controlarea dietei alimentare zilnice. Sanatatea tine de felul in care mancam, in care ne organizam viata si de masura in care facem miscare. Asadar, baza unui stil de viata sanatos trebuie sa tina de alegeri alimentare potrivite. Este indicat consumul unei doze echilibrate de legume, fructe, dar si carne cu putine grasimi. Tot in acest sens trebuie evitate alimentele care contin grasimi multe, calorii negative si zaharuri procesate.

Odata ce este stabilita o dieta alimentara adecvata si echilibrata pentru un trai sanatos, trebuie luate in considerare si suplimentele nutritive cu vitaminele continute. Acestea nu pot constitui singura solutie pentru un trai sanatos si fara dureri articulare. Insa, sunt niste adjuvante care pot fi administrate pe langa alimentele principale de la mesele zilei.

Este vital sa stim ca vitaminele si suplimentele alimentare nu sunt create pentru a inlocui alegerile alimentare sanatoase. Insa ne putem baza pe adjuvante precum Genacol, Movial Plus si Zeolit Silicic in sustinerea dietei zilnice

Aceste produse naturiste – suplimentele alimentare pe baza de compusi activi – sunt create pentru a insoti alegerile si preferintele noastre alimentare de zi cu zi. Asa se face ca produsul Genacol (ce poate fi gasit pe site-ul bioo.ro) reprezinta un remediu grozav impotriva durerilor articulare. De ce? Pentru ca este un supliment pe baza de vitamina C si hidrolizat de colagen care prin formula AminoLock sustine formarea celor mai importante 5 tipuri de colagen din organism.

Adjuvantul natural Genacol este recomandat pentru administrarea zilnica in ameliorarea durerilor articulare, in intretinerea oaselor si cartilajelor, dar si in stimularea tonusului muscular si in refacerea cartilajelor. Este un produs benefic pentru includerea sa in dieta zilnica, alaturi de o alimentatie sanatoasa.

Movial Plus si Zeolit Silicic – adjuvante esentiale in ameliorarea durerilor articulare

Alt supliment alimentar bio este produsul Movial Plus care ofera efecte antioxidante si antiinflamatorii pentru organism. Ingredientele sale active se refera la 90 mg extract de rodie, 80 mg de vitamina C, 7 mg de acid hialuronic, fier si 24 mg de magneziu. Acest produs cu proprietati grozave pentru sanatate este recomandat pentru reducerea inflamatiilor articulare, dar si pentru imbunatatirea mobilitatii.

De asemenea un produs naturist adjuvant pe post de insotitor al unei diete alimentare corespunzatoare este suplimentul bio Zeolit Silicic. Activ Zeolit Silicic este un praf fin de 20 de microni imbogatit cu siliciu care protejeaza oasele si cartilajele. De asemenea, are si o mare putere de absorbtie a calciului in organism, fiind un ajutor grozav in formarea colagenului, a tesuturilor conjunctive si a oaselor.

Stim ca durerile articulare pot deveni chinul batranetii, insa pot fi prevenite sau ameliorate cu ajutor din natura si cu o ambitie de fier. Prin urmare, alaturi de o alimentatie sanatoasa, miscarea, consumul de apa si suplimentele nutritive naturiste ar trebui sa se regaseasca intr-un stil de viata potrivit.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului