Boli

# fisa medicala #fisa permis auto #permis auto

Descopera trei pasi simpli pentru a obtine in timp record fisa pentru permis auto!

Cu toata aglomeratia in care traim, tot mai multe persoane isi achizitioneaza un automobil. Avantajele aduse de acest mijloc de transport, precum libertatea de miscare, convenienta si dinamismul sunt indiscutabile. Insa, inainte de a putea conduce un autovehicul, avem nevoie de un permis auto.

 

Chiar daca obtinerea acestui act era in trecut o adevarata provocare, astazi acest proces s-a simplificat foarte mult. De exemplu, pentru obtinerea certificarilor medicale, trebuia sa vizitam diversi doctori pentru a obtine o fisa permis auto, pierzand ore sau chiar zile intregi! In prezent, clinicile autorizate precum Standard Med pot elibera acest document in aproximativ o ora!

Cum este posibil acest lucru si ce poti face ca sa obtii si tu o fisa permis auto in timp record? Iata trei pasi simpli pe care ii poti urma:

1. Intra pe site-ul https://www.fisamedicala.info/, unde te poti documenta in privinta cerintelor obtinerii unei astfel de fise medicale. Poti afla care sunt actele pe care trebuie sa le ai asupra ta cand te prezinti, precum si alte detalii importante.

2. Solicita o programare, folosind una dintre cele doua metode puse la dispozitie:

  • direct pe site, pe pagina de „Tarife si Programari”;
  • telefonic, apeland numerele 0722.435.435 sau 031 40 53 950. Totodata, poti suna si daca ai neclaritati cu privire la examinarile care urmeaza sa aiba loc.

3. Vino la clinica Standard Med din centrul Capitalei avand asupra ta actele necesare si vei obtine fisa permis auto in aproximativ o ora de la completarea formularelor, pentru categoriile A sau B.

Pretul platit pentru acest document este de 145 de Lei, insa, daca intervalul investigatiilor dureaza mai mult de o ora si jumatate, ti se va returna jumatate din suma depusa. Un alt lucru important de retinut este si faptul ca fisa permis auto este valabila la nivelul intregii tari, indiferent de localitatea unde a fost emisa.

Iata ce acte va trebui sa ai asupra ta inainte de a te prezenta la clinica:

  • carte sau buletin de identitate;
  • fisa de scolarizare – doar pentru cei care urmeaza scoala de soferi;
  • adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permis la punctul B), in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
  • in cazul celor care sufera de diabet sau de boli cardiace, este necesara si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog/cardiolog, in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce.
  • de asemenea, persoanele care poarta ochelari de vedere trebuie sa ii aiba asupra lor in momentul examinarilor.

Motivul pentru care poti obtine o fisa permis auto atat de rapid la Standard Med este prezenta concomitenta a tuturor specialistilor in acelasi interval orar. Astfel, nu va mai trebui sa te plimbi pe la diverse clinici, ci vei face un singur drum, deoarece acest document se elibereaza pe loc. Alege clinica autorizata Standard Med si beneficiaza de profesionalismul cadrelor medicale, dar si de cel mai bun raport calitate-pret existent pe piata!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare