Boli

#aparat ortodontiv #Damon System #extractii dentare

Damon System, un aparat ortodontic inovator, cu rezultate mult mai rapide si cu mai putine extractii dentare

Un aparat ortodontic modern, ce ofera rezultate eficiente, sigure, intr-un interval de timp mai redus decat in cazul aparatelor clasice, mult mai usor de intretinut si care presupune mai putine extractii dentare? Acum se poate, folosind bracketii Damon System.

 

Produsi in Statele Unite, Bracketii Damon vin cu numeroase avantaje, cel mai important fiind acela ca pentru realizarea tratamentului sunt necesare mai putine extractii dentare, comparativ cu aparatele ortodontice clasice, putand rezolva orice tip de anomalie dentomaxilara.

Cum functioneaza?

Daca la aparatele dentare traditionale presiunea asupra danturii este controlata prin ligaturile elastice, Damon foloseste un sistem glisant, care sustine arcul si care permite dintilor sa se miste mai rapid si mai confortabil, printr-o presiune biologic-sensibila.

Mai exact, fortele dezvoltate de arcuri prin intermediul bracketilor se transmit dintilor si oaselor responsabile de indreptarea acestora. Prin forte mici si constante, se stimuleaza remodelarea si reorganizarea osoasa, se creeaza natural spatiul necesar, eliminand in multe cazuri nevoia de a mai realiza extractii dentare. Astfel dintii se aliniaza si se restabileste functia ocluzala (muscatura) corecta.

Ce avantaje ofera?

Eventualul disconfort este redus semnificativ, vizitele la medicul ortodont sunt mai rare deoarece necesita mai putine ajustari, iar rezultatele sunt mai rapide. Datorita faptului ca nu are ligaturi elastice, igiena orala poate fi realizata mai usor.

Un alt mare avantaj consta in durata tratamentului care, gratie sistemului inovator, este mult mai redusa (chiar si cu jumatate de an) decat in cazul aparatelor traditionale.

Bracketii Damon pot fi purtati de persoane de orice varsta, permitandu-le acestora sa isi continue viata sociala in conditii normale si fara durere.

Si tu poti avea dinti perfect aliniati si un zambet incantator! Programeaza-te online si solicita o consultatie la unul dintre specialistii Crystal Dental Clinic!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare