Boli

#sitem imunitar #intarire sistem imunitar #imunitate

Cum sa activezi in mod natural sistemul imunitar

V-ati intrebat vreodata, inainte de aparitia antibioticelor, cum facea organismul fata virusurilor? Cum se aparau oamenii de alergii, viroze si prin ce metode combateau bolile declansate de functionarea necorespunzatoare a sistemului imunitar, inclusiv bolile autoimune?

 

Alternativa naturala si principala sursa de imunoglobuline utilizata in lupta impotriva infectiilor a fost colostrul, cunoscut si sub numele colocvial de colastra sau “primul lapte” produs de glandele mamare ale mamiferelor, in ultima parte a sarcinii si in primele 48 de ore dupa nastere. Iar acum, cand tulpinile rezistente la antibiotice ale agentilor patogeni s-au dezvoltat, colostrul ramane unul dintre cele mai eficiente remedii impotriva infectiilor de orice natura.

Colostrul este o substanta naturala unica, avand cel mai puternic efect de regenerare a corpului uman. Se compune din peste 250 de substante naturale care au ca functie principala protejarea si regenerarea celulelor in organismul uman, iar substantele sale constitutive intr-o astfel de concentratie nu mai sunt gasite in niciun alt produs natural.

stiati ca imunitatea poate fi afectata de o multime de factori precum stresul, insomnia, calitatea alimentelor, substantele toxice sau consumul mare de zahar? Senzatia accentuata de oboseala, prezenta anumitor tulburari, printre care si depresia, lipsa puterii de concentrare sunt doar cateva dintre simptomele care tradeaza un sistem imunitar deficitar.

Colostrul bovin regleaza functia imunitara

Unul dintre cele mai eficiente moduri de mentinere a imunitatii la cote maxime, de prevenire a aparitiei si a dezvoltarii infectiilor, de grabire a vindecarii si recuperare dupa boala este administrarea de suplimente alimentare care contin extract de colostru bovin, extrem de valoros prin continutul sau bogat in imunoglobuline, cytokine, lactoferina, vitamine, minerale si aminoacizi, precum si alti nutrienti in proportii si combinatii unice.

Beneficiile colostrului bovin nu se opresc insa aici, pentru ca acesta:

  • Este benefic pentru cresterea, mentinerea si imbunatatirea imunitatii prin continutul sau crescut de imunoglobuline si limfocite.
  • Are rol de catalizator al sistemului imunitar si il ajuta sa produca si sa elibereze imunoglobuline proprii.
  • Ofera protectie impotriva infectiilor gastro-intestinale virale si acute.
  • Are rol protectiv al imunitatii gastro-intestinale infantile datorita efectului sau direct in promovarea si dezvoltarea tesuturilor limfoide asociate intestinului, cu rol in formarea imunitatii intestinale.
  • Reduce nivelul de trigliceride, colesterolul total si cetone, precum si a glucozei din sange la pacientii cu diabet de tip 2.
  • Nu poate fi fabricat artificial

Ce beneficii aduce Activit Colostru Premium

Pentru reglarea functiei imunitare, sanatatea sistemului digestiv, cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor, prevenirea recurentei infectiilor si reducerea microorganismelor patogene, Ropharma a lansat Activit Colostru Premium, un supliment alimentar natural pe baza de colostru si Vitamina C, cu proprietati antivirale, antibacteriene, antimicotice, antiparazitare si antioxidante. Ceea ce diferentiaza acest produs de altele de acelasi gen sunt eficienta componentelor ce se afla la baza sa: colostrul bovin si vitamina C.

Vitamina C este un nutrient esential pentru organism si un antioxidant de exceptie ce contribuie activ la franarea proceselor degenerative din organism. Aceasta este o vitamina hidrosolubila, care fortifica sistemul imunitar si intareste rezistenta organismului la bolile infectioase, raceala si gripa. Mai mult, vitamina C protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, ajuta la functionarea normala a sistemului nervos, asigura metabolismul energetic normal si contribuie la reducerea oboselii.

In plus, Activit Colostru Premium:

  • Protejeaza si regenereaza celulele din organismul uman;
  • Ajuta la eliminarea rapida a toxinelor, scade riscul aparitiei celulelor ulceroase si asigura functionarea corecta a florei intestinale;
  • Efect antidiabetic demonstrat stiintific: colostru bovin influenteaza reducerea glicemiei, colesterolului, si cetonelor a pacientilor cu diabet de tip 2;
  • Are efect adjuvant antiviral, antibacterian, antimicotic si antiparazitar;
  • Reface toate tesuturile organismului, grabind vindecarea arsurilor, ulcerelor si a leziunilor cerebrale si pulmonare;

Pentru a obtine cele mai bune rezultate se administreaza cate 1 comprimat pe zi pentru copiii peste 3 ani si 2 comprimate pe zi pentru adulti sau femeile insarcinate/care alapteaza. Activit Colostru Premium contine 20 de comprimate si este disponibil in Farmaciile Ropharma din tara sau online pe www.ropharma-healthcare.ro, la pretul de 26,40 Lei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare