Boli

#prevenire probleme hepatice #stoptoxin #probleme hepatice

Cum inlaturi si previi eficient problemele hepatice

Toxinele sunt prezente constante in viata noastra atat in alimentatie, cat si in mediul inconjurator, iar acumularea lor in organism poate duce la complicatii serioase de sanatate.

 

Principalele surse de toxine sunt cele care provin din bauturile sau alimentele ingerate. Astfel, un pahar de vin, de exemplu, pe care il bem la masa, contine nu numai calorii ”goale” (cum le numesc nutritionistii), ci aduce si un aport semnificativ de toxine, ce afecteaza si imbolnavesc ficatul. In plus, o masa copioasa nu numai ca ne stavileste apetitul, dar contribuie la ingreunarea ficatului, care, neingrijit corespunzator si bombardat pe parcursul timpului cu mancaruri nesanatoase, poate capata diagnosticul de ”ficat gras”. De altfel, un alt pericol este reprezentat de hepatitele virale, caracterizate prin alterarea functiei hepatice ca urmare a multiplicarii unor virusuri in celulele acestuia.

Desi ficatul este singurul organ capabil de regenerare (celulele bolnave sunt inlocuite cu altele noi), acesta are nevoie si de ajutor din ”exterior”. Astfel, pentru o sanatate de durata, din cand in cand trebuiesc urmate cure de detoxifiere, ce au in componenta un hepatoregenerator.

Gama Stoptoxin a fost special dezvoltata pentru a oferi ficatului protectia de care are nevoie, iar siguranta si eficacitatea sa terapeutica au fost dovedite clinic.

Stoptoxin, hepatoprotector de ultima generatie, se distinge prin unicitatea asocierii principiilor active si prin multiplele actiuni sinergice la nivelul ficatului: hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antioxidante, detoxifiante si antivirale (asupra virusurilor hepatice B si C). Pentru nevoi, varste si gusturi diferite, Stoptoxin se gaseste sub 3 forme de prezentare:

  • Stoptoxin forte capsule, singurul hepatoprotector capsule cu un continut de Silimarina, Colina si Phyllanthine, recomandat copiilor peste 12 ani si adultilor
  • Stoptoxin plicuri: cu Silimarina, Colina si Inulina, recomandat copiilor peste 7 ani si adultilor
  • Stoptoxin hepato sirop, singurul sirop hepatoprotector cu Silimarina si Colina, recomandat copiilor peste 1 an

Stoptoxin – mai mult decat esential pentru ficatul tau.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare