Boli

#asigurare de sanatate cancer # cancer anal #asigurare de sanatate

Cum functioneaza asigurarea de sanatate in caz de diagnosticare cu cancer

Diagnosticarea din timp in cazul cancerului este vitala, iar cooperarea pacientului pe tot parcursul tratamentului este factorul principal in ameliorarea evolutiei bolii sau chiar pentru stagnarea ei. Exista multe cazuri de pacienti diagnosticati cu cancer care au supravietuit, iar in cazul in care aceasta boala este depistata, o atitudine orientata catre vindecare ajuta pacientul si familia acestuia pe tot parcursul tratamentului.

Noi, la Signal Iduna, cel mai bine ne pricepem la a oferi asigurari de sanatate private, care au menirea sa faciliteze accesul la tratamente, investigatii si spitalizare in caz de nevoie. Ne-am gandit la multitudinea de oameni care se confrunta cu diagnosticul acestei boli in fiecare zi si am decis sa cream o asigurare de sanatate privata dedicata exclusiv acestora.

Asigurarea de sanatate pentru cancer Vital Care are grija de tine de la primul diagnostic

Este important ca pacientul sa fie acoperit la momentul potrivit, iar prin asigurarea de sanatate pentru cancer Vital Care noi preluam grijile legate de tratament si il ajutam sa isi recastige increderea, optimismul si sa petreaca mult timp de calitate cu cei dragi.

Lupta cu boala nu se duce niciodata de unul singur, de aceea garantam Suport Specializat din partea unui consultant Signal Iduna care ofera suport personalizat pe toata durata spitalizarii si a tratamentului.

Ce acoperire are asigurarea de sanatate pentru cancer Vital Care?

  • Servicii medicale si non-medicale;
  • A doua opinie medicala;
  • Acoperire in situ;
  • Tratamente psihologice si nutritie;
  • Chirurgie reconstructiva;
  • Acoperire in tara si in strainatate;

Venim in ajutor cu suport non-stop, tratamente alternative si tratamente psihologice in cazul in care asiguratul doreste sa acceseze si alte tipuri de servicii medicale. Ne dorim sa oferim un real suport celor care se confrunta cu aceasta boala si sa oferim protectie inca din faza de depistare a bolii.

Recomandam achizitia unei asigurari de sanatate private pentru cancer, pentru a fi pregatit pentru acoperirea costurilor cu tratamentul, daca este cazul, aspect care ofera si un confort emotional si psihologic. Declansarea atroce a bolii poate fi evitata prin tratamente timpurii ale celulelor cu risc ridicat si printr-o grija mai ridicata pentru propria sanatate.

Asigurarea de sanatate pentru cancer Vital Care poate fi achizitionata online in 4 pasi:

  • Alegi planul si verifici ce optiuni ai;
  • Completezi informatiile;
  • Platesti online;
  • Primesti documentele si asigurarea prin email.

Poti sa optezi si pentru alte tipuri de asigurari de sanatate private, pentru tine si pentru familia ta. O asigurare de sanatate completa - 360 Care te protejeaza printr-un pachet simplu si complet, cu acoperire pentru o gama larga de nevoi medicale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare