Boli

#embolizare #despistare fibrom #fibrom uterin #histerectomie

Consultatii gratuite pentru depistarea fibromului uterin

In Romania, peste 50% dintre pacientele cu varsta cuprinsa intre 21 si 49 de ani sunt diagnosticate cu fibrom uterin. De asemenea, varsta medie de fibrom simptomatic a scazut la 32-35 de ani. In aceasta saptamana, femeile diagnosticate sau avand suspiciune de fibrom uterin pot beneficia de consultatii gratuite in cadrul seminarului “Terapia Fibroamelor Uterine”.


“Acest seminar permite pacientelor accesul direct si specializat la informatii vitale pentru sanatatea acestora. De aceea, ma bucur sa le pot ajuta cu toate detaliile de care au nevoie. Fibromul uterin reprezinta o afectiune serioasa, care, in prezent, poate fi tratata minim invaziv, procedura de embolizare fiind o optiune alternativa celei chirurgicale si se poate rezolva in doar 30 de minute. Ea consta in astuparea vaselor de sange care alimenteaza fibroamele uterine. in urma procedurii de embolizare, fibroamele intra intr-un proces de involutie, de resorbtie, isi reduc dimensiunile si simptomele dispar. De asemenea, nu exista recidiva”, explica dr. Rares Nechifor, medic primar radiolog Centrele de Excelenta ARES, singurul medic roman acreditat in efectuarea trainingului procedurii de embolizare a fibroamelor uterine, care a tratat cu succes peste 10.000 de paciente suferind de fibrom uterin.

Dr Rares Nechifor va oferi pacientelor informatii esentiale despre operatia minim invaziva, fara recidiva, despre cauzele acestei afectiuni si va interpreta gratuit ecografiile tuturor participantelor.

Seminarul gratuit, parte a campaniei nationale “Ramai femeie! Spune NU histerectomiei”, organizata e Centrele de Excelenta ARES, va avea loc joi, 21 ianuarie, de la ora 17:00, in cadrul Spitalului Ponderas din Bucuresti, bulevardul Nicolae G. Caramfil Nr. 85 A, etaj 5, sala Amfiteatru. La seminar pot participa 35 de paciente, cu diagnostic sau suspiciune de fibrom uterin. inscrierile la acest eveniment se pot face contactand numarul 0745.355.437, in limita locurilor disponibile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare