Boli

#insomnii #bien dormir #bien dormir valeriana #bien dormir melatonina #combatere insomnii

Bucura-te de beneficiile unui somn linistit

Te-ai saturat sa ai cearcane si un ten cu aspect obosit tot timpul? Iti este greu sa te odihnesti noaptea? Atunci trebuie sa scapi de insomnie cat mai curand!

Insomnia afecteaza din ce in ce mai multe persoane indiferent de varsta. Cauzele acestei afectiuni sunt variate: stresul sau depresia, agitatia cotidiana, program de lucru dificil sau neadaptarea la un fus orar diferit.

Ce consecinte resimt persoanele care sufera de insomnie?In afara de aparitia cearcanelor si a oboselii, insomnia scade imunitatea, atentia sau pot aparea dereglari ale functiilor endocrine.

Solutia naturala pentru a reda vitalitatea oferita de un somn bun este gama Bien Dormir. Aceste produse actioneaza prin inducerea unei stari de relaxare propice instalarii somnului. Extractele de passiflora, musetel si melatonina sau valeriana ajuta la relaxarea organismului si calmarea acestuia, asigurand un somn natural si odihnitor.

Bien Dormir se regaseste in doua forme de prezentare:

1. Bien Dormir cu Melatonina este recomandat in cazul persoanelor care sufera de insomnie cronica, cu un program de lucru atipic sau care calatoresc mult, adorm greu sau se trezesc in timpul noptii si nu mai pot adormi.

Melatonina, supranumita ‘hormonul somnului, este o substanta chimica produsa la nivelul creierului care transmite organismului ca este momentul sa adoarma, inducandu-i starea de somnolenta.

2. Bien Dormir cu Valeriana este recomandat persoanelor care sufera de tulburari de somn insotite de agitatie nervoasa, stres si afectiuni gastrice.

Valeriana este o substanta care indeparteaza dificultatile de adormire, reduce trezirile nocturne, ajuta la instalarea somnului profund si inlatura efectele tensiunii nervoase: palpitatii, spasme, arsuri gastrice.Acest produs este recomandat si copiilor de peste 12 ani.

Bien Dormir nu creaza somnolenta reziduala si nici dependenta.

Le puteti gasi in farmacii si magazine naturiste. Pretul unui produs este de 15 lei.

Afla mai multe informatii despre Gama Bien Dormir pe: biendormir.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului