Boli

#varanta omicron #omicron #bill gates

Bill Gates, avertisment crunt pentru omenire, dupa aparitia variantei Omicron

Miliardarul Bill Gates vine cu noi previziuni sumbre dupa aparitia variantei supermutante a coronavirusului din Africa de Sud. Cofondatorul Microsodt este de parere ca omenirea se va confrunta si cu alte pandemii in viitor.

 

Bill Gates spune insa ca data viitoare ne vom descurca mai bine si pledeaza pentru un efort global urias in vederea unei mai bune pregatiri pentru viitoarea pandemie. Miliardarul indeamna liderii lumii la ”jocuri de germeni” in vederea pregatirii impotriva unor atacuri bioteroriste.

Totodata, miliardarul atrage atentia ca omenirea nu s-a preocupat deloc de preventie, insa de aceasta data a avut noroc, referindu-se la vaccinurile cu ARN mesager. Din acest motiv, Bill Gates atrage atentia ca nu este bine sa te bazezi pe noroc, pentru ca s-ar putea ca data viitoare sa nu mai apara.

In discursul sau din 8 noiembrie al intalnirii anuale pentru marile provocari Bill Gates a discutat despre pregatirile pentru viitoarele pandemii, fiind de parere ca e nevoie de cercetare in domeniul medicamentelor si vaccinurilor care sa tinteasca boli multiple. Vaccinuri termostabile, cu eficienta mai mare decat actuale vaccinuri anti-COVID. Chiar si vaccinuri care sa elibereze mai multe doze dintr-o data! Gates insista ca tarile sa investeasca in supravegherea bolilor si in productia de vaccinuri, mai ales in regiunile in care infrastructura actuala lipseste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare