Boli

#Bien Plus #dureri menstruale #nervi

Bien Plus te scapa de nervi si dureri menstruale

Nu ne place sa recunoastem asta, dar majoritatea dintre noi se simt mai stresate inainte si in timpul zilelor...cu probleme. Peste 50% dintre femei sufera de dureri menstruale, iar iritabilitatea reprezinta unul dintre simptomele sindromului premenstrul (SPM). In plus, la acest aspect se adauga simptome fizice, precum durerile de ovare, o alta sursa de iritabilitate.

 

Pentru a te ajuta sa treci mai usor peste aceste zile dureroase si pentru a-ti putea desfasura activitatea ca in oricare alta zi din luna, Fiterman Pharma lanseaza plasturii BienPlus Dureri Menstruale.

Plasturele are efect de incalzire si se aplica direct pe lenjerie, la nivelul abdomenului inferior, actionand inca din primele 15 minute si avand un efect de pana la 8 ore.

Poti spune adio sticlutelor cu apa calda pe care obisnuiai sa le tii pe burtica. Plasturii BienPlus pentru dureri menstruale sunt usor de aplicat si confortabil de purtat, oferind libertate de miscare. Acum poti dormi linistita #FaraDurere, cand crampele menstuale isi fac aparitia in timpul noptii.

Iar pentru stresul si agitatia dinainte de menstruatie exista Bien Plus Calm si Relaxare.

Pentru ca reduce tensiunea nervoasa, relaxeaza si calmeaza, produsul este recomandat persoanelor care se confrunta cu stari de neliniste, anxietate si iritabilitate, persoanelor care au probleme cu somnul (oboseala provocand stari de iritabilitate), femeilor care se simt afectate de sindromul premenstrual prin stari de agitatie.

Capsulele Bien Plus Calm si Relaxare contin extracte standardizate de sunatoare, passiflora, melisa si valeriana. Cu ingrediente active 100% naturale, nu produc dependenta si nu cresc pofta de mancare.

#FaraDureresiNerviinZileleCuProbleme

Pentru a afla mai multe informatii despre produsele din gama BienPlus, accesati www.biendormir.ro/bienplus sau pagina de Facebook www.facebook.com/BienPlus-Biendormir-1627593070657373/.

Produsele BienPlus se gasesc in farmacii.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare