Boli

#asirom #asigurare asirom #asigurare de accidente #accidente

(P) Asigurarea de accidente - AROTRANS FORTE

Siguranta pasagerilor ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 in orice fel de transport, de aceea ASIROM vine in intampinarea dumneavoastra cu noul produs de accidente a pasagerilor/calatorilor transportati – Tarif IIg AROTRANS FORTE care se adreseaza persoanelor fizice, persoanelor juridice si societatilor de transport persoane.

Cui se adreseaza?

Detinatorilor de mijloace de transport persoane fizice sau persoane juridice, inclusiv societatilor de transport persoane.

Ce se asigura?

Prin aceasta forma de asigurare se asigura pasagerii transportati cu mijloace de transport detinute de persoane fizice, juridice sau societati de transport.

Riscurile acoperite:

  • deces din accident;
  • invaliditate permanenta din accident totala sau partiala, corespunzatoare gradului de invaliditate dobandit urmarea acelui accident;
  • cheltuielile medicale necesare tratarii invaliditatii permanente ca urmare a unui accident;
  • invaliditate temporara din accident, platibila sub forma de indemnizatie zilnica pe zi de spitalizare si convalescenta urmare a spitalizarii si pentru o durata maxima de 60 de zile pe an de asigurare, indiferent de numarul de spitalizari;
  • avarierea, distrugerea sau pierderea bagajelor si a bunurilor aflate asupra persoanei accidentate;
  • cheltuielile ocazionate de transportul persoanei decedate ca urmare a unui accident, pana la locul de inhumare.

Asigurarea se poate incheia pentru toate riscurile mentionate mai sus dar se pot acoperi prin asigurare si numai riscurile de deces din accident si invaliditate permanenta din accident totala sau partiala.

Daca asigurarea se incheie de catre societatile de transport, este cuprins in asigurare si conducatorul mijlocului de transport si respectiv personalul insotitor al societatii de transport fara adaos de prima.

De asemenea, in acest caz asigurarea este valabila si in timpul in care pasagerul / calatorul se afla in incinta statiei, autogarii sau a altor asemenea incinte, inainte cu o ora de momentul plecarii mijlocului de transport si dupa o ora de la sosirea la destinatie, precum si in timpul transbordarilor de la un mijloc de transport la altul pentru continuarea calatoriei.
 

Beneficii:

Asigurarea se poate incheia pentru toate riscurile mentionate mai sus (varianta extinsa) dar se pot acoperi prin asigurare si numai riscurile de deces din accident si invaliditate permanenta din accident totala sau partiala (varianta de baza a produsului).

Daca asigurarea se incheie de catre societatile de transport, este cuprins in asigurare si conducatorul mijlocului de transport si respectiv personalul insotitor al societatii de transport fara adaos de prima. De asemenea, in acest caz asigurarea este valabila si in timpul in care pasagerul / calatorul se afla in incinta statiei, autogarii sau a altor asemenea incinte, inainte cu o ora de momentul plecarii mijlocului de transport si dupa o ora de la sosirea la destinatie, precum si in timpul transbordarilor de la un mijloc de transport la altul pentru continuarea calatoriei.

Achitarea primelor de asigurare se face integral, anticipat dar la solicitarea detinatorului mijlocului de transport primele anuale pot fi platite si in rate semestriale, trimestriale, egale.

Mai multe informatii puteti citi aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare