Boli

#relaxare #buna dispozitie #energie #organizare #trezit devreme #alarma ceas

6 beneficii importante ale trezitului devreme

Desi pare o corvoada pentru majoritatea dintre noi, trezitul devreme ofera nenumarate avantaje care iti fac viata mai frumoasa si mai sanatoasa. Statisticile spun ca, daca iti inveti organismul sa se trezeasca de dimineata, nu numai ca vei fi mai plin de energie pe parcursul zilei, insa esti orientat spre succes mai mult decat cei care lenevesc in pat pana mai tarziu. Iata 6 beneficii ale trezitului de dimineata!

1 Esti mai fericit

Daca vrei sa fii fericit toata ziua, scoala-te de dimineata. Studiile au aratat ca oamenii care se trezesc de dimineata sunt mult mai fericiti decat cei care sunt pasari de noapte.

2 Ai sanse mai mari de succes

Daca te obisnuiesti sa te scoli de dimineata, ai mari sanse sa devii un om de succes. Un studiu efectuat de cercetatorii Universitatii din Texas a aratat ca matinalii au rezultate mai bune in ceea ce priveste activitatea scolara.

3 Esti mai optimist

Cu siguranta viata ti se pare roz atunci cand te-ai obisnuit sa te scoli de dimineata. Ai ocazia sa vezi cum orasul se trezeste la viata sau cum canta pasarelele. Asta te face sa privesti lucrurile intr-o nota optimista. Asa ca poti spune adio starilor anxioase si depresiilor!

4 Esti mai sanatos

Daca te trezesti de dimineata, poti face si cateva exercitii care te vor revigora si care iti vor da energia necesara de care ai nevoie pe parcursul zilei. Asa ca nu este de mirare ca persoanele care se scoala devreme sunt mai sanatoase decat cele care se trezesc tarziu.

5 Iti planifici mai bine activitatile

Un alt avantaj atunci cand te trezesti devreme este ca ai mai mult timp la dispozitie. Pentru tine, ziua este mai lunga, ajungi mai devreme la serviciu, caci traficul nu este aglomerat, ai timp mai mult pe care sa il petreci cu familia si te poti organiza mai bine pentru diverse activitati.

6 Esti mai calm

Pune alarma la ceas mai devreme si bucura-te de avantajul unei stari de acalmie in forul tau interior. Vei deveni astfel o persoana calma, care nu va mai face lucrurile in graba si va avea timp sa analizeze situatiile care apar peste zi, pentru a lua cele mai bune decizii.


Sursa foto: prlog.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare