Boli

# doterra #uleiuri esentiale

3 uleiuri esentiale doTERRA, bune cand esti stresat 

Oamenii au inteles deja ca folosind uleiuri esentiale de cea mai buna calitate, asa cum sunt produsele de la doTERRA, se pot reconecta cu natura imediat ce deschid o sticluta cu o compozitie 100% pura cu efecte terapeutice dovedite.

Aromoterapia si meditatia reduc nivelul de stres si anxietate cu aproape 50%

Nu exista niciun dubiu ca oamenii se confrunta cu stari de stres si anxietate mai mult ca niciodata. Totusi, exista in continuare o dezbatere privind cele mai eficiente metode pentru a manageria aceste stari.

Oamenii de stiinta din Peru au realizat un studiu experimental pentru a vedea daca aromoterapia combinata cu meditatia sunt mai eficiente decat orice alta metoda singulara.

In timp ce atat meditatia cat si aromoterapia au redus semnificativ, fiecare in parte, sentimentele de anxietate, cand au fost practicate simultan efectul a crescut. Astfel, potrivit rezultatelor studiului, nivelul variabilelor de anxietate a scazut cu procente cuprinse intre 20% si 47%.

Rezultatele studiului sustin utilizarea uleiurilor esentiale pure pentru a completa tehnicile de management al stresului, printre care se numara meditatia.

Printre uleiurile esentiale pure doTERRA care pot fi folosite in practica meditatiei sunt blendurile din Yoga Collection (Anchor, Align, Arise), Adaptiv, Lavender,Serenity, Peace, Frankincense, Myrrh, Rosemary etc.

Sursa: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5198818/

Ce uleiuri esentiale doTerra ar trebui ca sa le ai mereu acasa?

1.Uleiul esential Frankincense doTERRA (Tamaie), – “Regele uleiurilor”

Uleiul esential de tamaie este deseori denumit si “Regele uleiurilor” datorita proprietatilor sale “ de aur “ in ceea ce priveste vindecarea trupului si a sufletului, aducand, la nivel aromatic, sentimente de pace si bunastare iar la nivel topic si intern, foarte multe beneficii intregului organism precum : cresterea imunitatii, actiuni benefice asupra sistemului nervos, digestiv si asupra pielii, potential remediu natural in lupta impotriva inmultirii necontrolate a celulelor, reducerea durerii si a inflamatiei.

Uleiul esential Frankincense doTERRA este folosit in aromaterapie si poate oferi o varietate de beneficii pentru sanatate, inclusiv ajutand la reducerea stres-ului si anxietatii cronice, reducerea durerii si a inflamatiei, cresterea imunitatii

2. Ulei esential de Levantica (LAVENDER) – de la doTERRA

Lavanda a fost folosita si pretuita de secole pentru aroma sa inconfundabila si nenumaratele beneficii. In antichitate, egiptenii si romanii au folosit Lavanda pentru baie, relaxare, gatit si ca parfum. Calitatile sale calmante si relaxante, atunci cand sunt luate intern, continua sa fie cea mai buna metoda de folosire a acestui ulei.

Aplicata pe piele, ulei Lavender doTERRA este frecvent utilizata pentru a reduce aparitia imperfectiunilor pielii. Adauga in apa de baie, sau in spatele urechii pentru a te elibera de stres. Adauga cateva picaturi de ulei Lavanda doTERRA pe perne, asternuturi sau pe talpa picioarelor pentru a te relaxa si pentru a te pregati pentru un somn linistit. Datorita proprietatilor versatile ale uleiului de lavanda se considera ca uleiul trebuie sa fie il avem in permanenta la noi.

Uleiul de Lavanda este adesea considerat ca un ulei necesar de pastrat la indemana tot timpul datorita utilizarilor sale versatile, inclusiv a proprietatilor calme si relaxante care promoveaza somnul linistit si ajuta la eliberarea de tensiunea.

3. Blend-ul SERENITY doTERRA – amestec de uleiuri esentiale pentru somn odihnitor

Recent actualizat, Serenity doTERRA Restful Blend are o aroma calmanta si relaxanta ce ofera beneficiarului o experienta unica. Efectele acestui amestec perfect echilibrat, senin, pot fi resimtite imediat, inducand o stare de beatitudine. Serenity doTERRA combina uleiuri esentiale renumite pentru capacitatea lor de a diminua tensiunile si de a calma emotiile, iar atunci cand este difuzat ajuta la instalarea unui somn odihnitor.

DoTERRA Serenity ® este blendul conceput pentru a sustine relaxarea si somnul restaurator.

Acest blend contine Ylang Ylang Ylang, Musetel Roman, Lavanda, Vetiver, Ho Wood, Sandalwood Hawaiian, Marjoram si Cedarwood pentru a te ajuta sa te linistesti si sa te relaxezi.

Aceste uleiuri au fost alese in special pentru chimia lor, pentru a crea un mediu calmant, linistit atunci cand au fost inhalate sau aplicate topic.

Acest blend combina uleiurile esentiale din lemn, florale si ierburi renumite pentru capacitatea lor de a calma tensiunea si de a promova odihna.

Noua ingrediente cheie contribuie la calitatile odihnitoare ale amestecului.

Uleiul esential Ylang Ylang este distilat din florile parfumate si complet deschise, ale unui copac tropical originar din Filipine. Cercetarile privind beneficiile pentru sanatate ale ylang ylang au inceput la inceputul secolului al XX-lea, cand chimistii francezi au observat proprietatile calmante ale uleiurilor.

Musetelul Roman este un ulei linistitor si reconfortant emotional. Este venerat pentru capacitatea sa de a calma, relaxa si linisti corpul si mintea.

Aroma proaspata, inflorita a lavandei a fost utilizata inca din antichitate pentru a risipi tensiunea si a ameliora sentimentele anxioase.

Mirosul bogat si pamantesc al uleiului esential Vetiver este unul dintre cele linistitoare arome.

Uleiul esential Ho Wood se calmeaza datorita concentratiei sale ridicate de linalol.

Uleiul esential de lemn de santal hawaian este lemnos, pamantesc si relaxant.

Maghiranul este linistitor emotional.

Lemnul de cedru este bogat in Cedrol, care a fost studiat pe larg pentru capacitatea sa de a calma nervii.

Vanilla Absolute calmeaza ingrijorarea si incurajeaza sentimentele de dragoste si conexiune.

Vrei sa afli mai multe despre uleiurile esentiale de la doTERRA si sa le comanzi pe acelea ce iti plac cel mai mult?

Intra pe adresa web uleiuriesentiale.ro chiar acum!

Sursa foto: uleiuriesentiale.ro/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare