Boli

#epidemie gripa #romani gripa #gripa

14 romani, rapusi de gripa! Ministrul Sanatatii: „Suntem la un pas de epidemie!”

Vesti ingrijoratoare din partea autoritatilor din cauza gripei! Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca 14 persoane au murit din cauza virusului gripal.

Cea de-a 14 persoana care a decedat, vineri, din cauza virusului gripal este un barbat in varsta de 71 de ani. Acesta suferea si de alte probleme de sanatate si nu era vaccinat antigripal.

 „In primul rand aş vrea sa va mai dau o veste proasta, gripa a mai ucis un pacient, deci, in acest moment, avem 14 oameni decedati din cauza virusului gripal: barbat de 71 de ani, condiții medicale preexistente din București. Da, suntem la un pas de epidemie pentru ca saptamana precedenta numarul de cazuri de depasit numarul de cazuri estimat, prin urmare am avut o saptamana epidemica. Daca doua saptamani la rand numarul de cazuri se menține la același nivel, deci foarte ridicat, atunci putem vorbi despre o epidemie, dar in acest moment avem suficiente motive de ingrijorare”, a spus Sorina Pintea, conform antena3.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare