Boli

#Septogal Lactoferina #Septogal #viroze #alergii #remedii #primavara

Virozele si alergiile de primavara – cum sa le combati natural cu Septogal Lactoferina

Primavara ne incanta cu ale ei miresme si raze calde, insa este destul de generoasa si cu racelile sau alergiile specifice sezonului. Sistemul imunitar este greu pus la incercare, determinand o predispozitie accentuata catre dureri in gat si rinite.

Atunci cand simtim ca debuteaza o raceala, de cele mai multe ori cu binecunoscutele dureri in gat, este bine sa tinem cont de anumite remedii naturiste care pot contracara cu succes simptomele acesteia, redand astfel starea de bine.

Pentru a imbunatati eficient simptomatologia asociata virozelor de sezon, fara a utiliza tratamente invazive pe baza de antibiotice, este bine sa ne bucuram de ceea ce natura ne ofera, in speta terapiile alternative pe baza de plante.

Septogal cu Lactoferina si Septusin reprezinta una din cele mai eficiente combinatii de ingrediente naturale care te poate ajuta sa combati rapid si eficient neplacerile virozelor localizate la nivelul aparatului respirator.

Septogal cu lactoferina dezinfecteaza si actioneaza direct la locul inflamatiei, calmeaza durerea si senzatia de usturime. Uleiurile volatile din compozitie aduc prospetime cavitatii bucale si cailor respiratorii si reduc cu succes procesele oxidative la nivelul mucoaselor.

In plus, caracterul antiseptic si antiviral il recomanda si postoperator, in cazul amigdalectomiei sau a extractiilor dentare.

Lactoferina este o proteina multifunctionala care protejeaza organismul de infectiile microbiene si virale, are proprietati imunomodulatoare , potenteaza actiunea antibioticelor si reduce semnificativ efectele adverse ale acestora.Mentolul si uleiul de menta inlatura durerea si senzatia de usturime la nivel faringian, eucaliptul scade secretia de mucus de la nivelul cailor respiratorii, in timp ce uleiul de pin are efect expectorant.

Septusin, solutia naturista in tratarea tusei – este un antitusiv, fluidifiant al secretiilor bronhice, bronhodilatator, secretolitic, bronholitic, mucolitic, expectorant.

Actioneaza benefic in tratarea afectiunilor cailor respiratorii(bronsite, faringite, laringite, sinusite, astm bronsic, pneumonii), colitei cronice spastice cu efecte constipante, gastritei cronice, ulcerului gastric si duodenal, starilor asociate menopauze. De asemenea, este si un antiinflamator, antispastic, calmant si antimicrobian de nadejde.

Pana in data de 16 aprilie 2017, Pachetul Promotional format din Septogal cu Lactoferina si Septusin se gaseste la un pret special in farmaciile Ropharma si pe site-ul Ropharma,avand posibilitatea de a castiga si unul din nenumaratele premii in cadrul concursului din campania “Sanatate pentru o viata cu zambet!”.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului