Boli

#cicatrice inestetice #cicatrice #bioderma #ingrijie piele

Uita de cicatricele inestetice! Ingrijeste-ti pielea cu produse de calitate de la Bioderma!

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman si cel mai expus agresiunii factorilor externi. In cazurile severe, cand pielea sufera leziuni grave sau cand organismul se confrunta cu boli ale caror manifestari sunt vizibile la nivel cutanat, se pot forma cicatrice inestetice. Cu ingrijire adecvata, aplicata de timpuriu, cicatricele pot fi fie prevenite sau ameliorate considerabil.

Cicatricele sunt urme care apar cand pielea este supusa unor agresiuni severe, care afecteaza nu doar epiderma, stratul exterior, ci si derma. Cicatricele hipertrofice, forma cea mai usoara, provoaca inrosirea pielii si se vindeca in totalitate in timp, fara a lasa urme inestetice.

Cicatricele cheloide si cele atrofice, in schimb, sunt vizibile si dupa vindecarea leziunilor si necesita tratamente specializate - precum interventiile de skin resurfacing sau injectarea de acid hialuronic ori colagen.

Oricare ar fi cauza leziunilor pielii, o ingrijire atenta a zonei afectate poate contribui la imbunatatirea aspectului ulterior al tegumentului. Asadar, aplicarea unor creme, pomade si lotiuni speciale, cu efect de reconstructie a epidermei, este de un real ajutor, in special atunci cand are loc din primul stadiu de vindecare a pielii.

Laboratoarele Dermatologice Bioderma din Franta, cu peste 35 de ani de experienta in domeniu, au creat Cicabio, o gama de produse special concepute pentru a contribui la regenerarea eficienta a tesuturilor afectate, fara durere, fara prurit, pentru ca rezultatul sa fie o piele frumoasa, lipsita de cicatrice suparatoare.

Ingrijirea leziunilor cu umezeala

Leziunile cu exsudat (umezeala), precum cele specifice varicelei si arsurilor, necesita, la randul lor, folosirea unor produse de ingrijire specifice. Bioderma iti pune la dispozitie lotiunea din gama Cicabio, special conceputa pentru a reconstrui pielea iritata, lezata, care prezinta exsudat.

Cicabio Lotiune actioneaza la fiecare nivel de reconstructie a pielii, usuca leziunile, multumita combinatiei de siliciu si talc, si ajuta la refacerea rapida, fara prurit sau durere, a epidermei.

Ingrijirea leziunilor fara umezeala

Pentru preveni aparitia cicatricelor, ca urmare a unor interventii dermatologice, de tipul peelingului chimic, al microdermabraziunii, radioterapiei, epilarii definitive etc., sau al unora chirurgicale, te poti baza pe beneficiile oferite de produsele Bioderma Cicabio Crema si Cicabio Pomada.

Cicabio Crema este prima crema reparatoare care nu numai ca ajuta la reconstructia epidermei, afectate in profunzime, dar are si efect analgezic, antibacterian si anti-mancarime. Resveratrolul si cuprul sunt ingredientele care favorizeaza cicatrizarea rapida a leziunilor, in timp ce complexul natural D.A.F. mareste pragul de toleranta a pielii.

Cicabio Pomada, cel mai nou produs din gama Cicabio, remediul perfect pentru leziunile severe, este singurul unguent ultra-nutritiv, cicatrizant, cu efect analgezic si anti-mancarime, ce inlocuieste bariera cutananta afectata, gratie texturi sale oclusive.

In plus Acidul Hialuronic, Glicerina si Xilitolul mentin nivelul optim de hidratare, factor major in calitatea cicatrizarii.

Combinatia sinergica dintre Resveratrol, Cupru si Centella Asiatica favorizeaza regenerarea rapida, iar Zincul previne dezvoltarea bacteriilor, reducand astfel riscul de suprainfectare a leziunii.

Complexul biologic brevetat Antalgicine, o inovatie Bioderma, confera pentru prima data unui cicatrizant o actiune pseudo-opioida- reducand considerabil durerea si pruritul de la prima aplicare.

Produsele dedicate ingrijirii pielii iritate si lezate din gama Cicabio, oferite de Laboratoarele Dermatologice Bioderma, pot fi aplicate atat pe corp, cat si pe fata si sunt sigure pentru intreaga familie, de la cei mai tineri membri pana la cei ajunsi la varsta senectutii.

Produsele Bioderma sunt testate sub control dermatologic si pediatric si nu contin ingrediente periculoase ori cu potential alergen, precum alcool, parfum, parabeni si coloranti.

Dupa 35 de ani de experienta in domeniu, cu peste 50 de brevet internationale si 3 centre de cercetare in Franta, Laboratoarele Dermatologice Bioderma folosesc inovatia in beneficiul pielii.

Produsele Bioderma reactiveaza resursele naturale ale pielii pentru a-i spori rezistenta la factorii de mediu, patologii si medicatie.

Pentru mai multe informatii, suntem alaturi de voi pe bioderma.com/ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare