Boli

#Revidox #suplimente naturale #suplimente

Suplimentele naturale te ajuta sa ramai mereu tanar

Frumusetea nu este frumusete daca nu incepe din interior. Iar cele mai multe si bune efecte anti-imbatranire le are suplimentele naturale. Aceste suplimente sunt produse anti-imbatranire a carei eficacitate este sprijinita si dovedita de studiile clinice. Continutul activ de ingrediente sunt unice si extrem de benefice asupra intregului organism, ajutand astfel la imbunatatirea sanatatii generale.

Unul din produsele naturale este Revidox, el actioneaza pe interior pentru a vedea cele mai bune rezultate la exterior

Produsele naturale ajuta foarte mult la oprirea pe loc a aspectului pielii frumoase si elastice, mentinand astfel un aspect tanar al persoanei pentru cat mai mult timp. Astfel, functiile organismului sunt puse abil in miscare iar exteriorul este si el ajutat sa isi mentina o forma de zile mari, forma ce mai poate fi pastrata si datorita stilului de viata.

Chiar daca varsta ta reala poate fi de peste 40 de ani, produsele naturale sunt elaborate de oamenii de stiinta in urma cercetarilor te pot ajuta la mentinerea unui corp si a unei mobilitati demne de o persoana cu peste 10 ani mai tanara.

Revidox este un supliment alimentar natural testat si recomandat de studiile clinice pentru reducerea varstei biologice a celulelor corpului. Continutul sau de ingrediente active este un factor cheie in revitalizarea intregului organism. Printre alte beneficii ale acestui produs minune pentru tinerete se numara si combaterea imbatranirii pielii, reducerea liniilor fine si a ridurilor, imbunatatirea elasticitatii, luminozitatii si hidratarii pielii.

De asemenea, avand o eficienta de peste 90% in regenerarea celulara, extinde viata celulelor, neutralizeaza radicalii liberi toxici pentru organism, sporeste functiile genei longevitatii, dar ajuta si la imbunatatirea starii de spirit.

Care sunt ingredientele cheie?

Aceste suplimente naturale pot fi regasite pe site-ul revidox.bioo.ro contine un mix de ingrediente active cu beneficii enorme pentru organism. Asadar, este compus din STILVID, extract de rodie, seleniu, vitamina C, vitamina B12 si zinc. Toate aceste minerale si antioxidanti naturali sunt adunati impreuna pentru ca organismul nostru sa aiba parte de tot ceea ce este mai bun in functionarea sa.

STILVID este ingredientul principal al produsului Revidox care este bazat pe Resveratrol bio-activ, un agent antioxidant foarte puternic ce combate imbatranirea celulara din interior. Extractul de rodie din suplimentul natural are, in aceeasi masura, efecte antioxidante asupra organismului, ajutand la redarea unei pieli frumoase si curate.

Seleniul si zincul sunt doua minerale cheie in restructurarea celuleor corpului. Sunt esentiale pentru apararea antioxidanta a organismului si protejeaza ADN-ul de raul ce poate fi facut de stresul oxidativ. De asemenea, zincul mai are si un rol bine determinat in mentinerea sanatatii si intaririi firului de par, a unghiilor si a pielii.

Produsul Revidox este certificat si aprobat de Consiliul Spaniol National de Cercetare si notificat la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare din Bucuresti.

Prin compusii sai naturali si cu un scop bine definit, produsele naturale protejeaza materialul genetic ADN si elimina din organism substantele nocive ce ii dauneaza. Suplimentul in cauza nu numai ca stimuleaza functiile organismului, dar actioneaza din interior spre exterior pentru imbunatatirea vederii, pentru redobandirea energiei si pentru ajutorul in sustinerea activitatii creierului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare