Boli

#celule stem adulte #stimulare productie celule stem #productie celule stem #celule stem

Stimularea productiei de celule stem adulte este vitala

Terapia cu celule stem reprezinta inovatia mileniului. Este foarte important sa gasim o solutie prin care sa facem stimularea productiei de celule stem posibila. Dar pentru a intelege de ce acest lucru este atat de important, trebuie sa stim exact ce sunt celulele stem si la ce folosesc acestea. Mai apoi, vom putea foarte bine intelege si de ce suplimentele capabile sa stimuleze dezvoltarea acestor celule sunt atat de necesare in ziua de azi.

Ce sunt celulele stem si ce rol au acestea?

Celulele stem sunt celulele care sunt capabile sa se transforme in orice alte tipuri de celule cu functii diferite pentru buna functionare a organismului. Aceste particule minuscule sunt esentiale si sunt chiar capabile de orice. De exemplu, dupa conceptie, embrionul rezultat consta in asemenea celule care sunt apte sa se transforme in orice organ vital corpului si dezvoltarii umane. Incepand cu primele zile de dezvoltare a embrionului, aceste molecule incep sa se diferentieze si sa creeze muschii, nervii, oasele si pielea.

Chiar daca in perioada copilariei numarul de celule stem este mare, odata cu trecerea anilor si din cauza mai multor factori externi capacitatea corpului de a da nastere altor asemenea celule descreste. In aceste situatii avem nevoie de ajutoare precise si eficiente care sa ne ajute sa crestem din nou numarul de celule stem adulte in corp. Odata cu scaderea dezvoltarii acestor molecule, si imunitatea sau abilitatea organismului de a se feri de boala descreste.

Trebuie cunoscut faptul ca in functie de numarul mai mare de celule stem din corp, regenerarea organelor se va face mai simplu si mai repede. Cu cat mai multe celule stem exista in corp, cu atat mai bine este pentru sanatatea noastra generala si starea noastra de bine. In acest fel, organismul se va mentine singur pe picioare si ne va aduce doar avantaje. Celulele stem din maduva osoasa reprezinta sistemul natural de regenerare al corpului.

In concluzie, celulele stem sunt o clasa de celule nediferentiate care sunt apte de a se diferentia in anumite tipuri de celule specializate pentru buna functionare a organismului. Aceste molecule provin din doua surse principale. Este vorba despre celulele stem embrionare si despre celulele stem adulte. Cele din urma trebuie potentate prin orice mijloc pentru a restabili functiile organismului si pentru a ne pastra sanatatea in parametri optimi.

Olimpiq StemXCell – potentator de celule stem adulte

Datorita cercetarilor si studiilor efectuate in timp, s-au dezvoltat o serie de suplimente si tratamente naturale care ajuta la protejarea si dezvoltarea celulelor stem in corp. Printre aceste produse alimentare se numara si Olimpiq StemXCell, primul si unicul potentator natural de celule stem adulte care a dus la rezultate imbucuratoare inca de la lansarea sa pe piata.

Suplimentul Olimpiq StemXCell are proprietati exceptionale prin care sprijina productia de celule stem regasite in maduva osoasa. De asemenea, ajuta la migrarea de celule stem din sange in tesuturi si organe. In aceeasi masura imbunatateste functiile diverse ale sistemului imunitar pentru a proteja organismul de afectiuni si boli diverse.

Acum exista un produs eficace pentru cresterea numarului de celule stem in corp, care este verificat clinic si care este compus din flavonoide, substante naturale cu beneficii enorme pentru sanatatea generala. Administrarea unui asemenea produs zilnic, timp de 3 luni, ajuta la reconstructia organelor afectate si la recastigarea functilor originale ale acestora. Gama de suplimente Olimpiq StemXCell poate fi regasita si comandata de pe site-ul flavonoide.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare