Boli

#prospect #ingrediente #contraindicatii #Nanoxyn Alpha

Nanoxyn Alpha functioneaza? Contraindicatii?

Nanoxyn Alpha este considerat un antioxidant foarte puternic care previne procesul prematur de imbatranire a organismului. Antioxidantii sunt compusi naturali care ne ajuta in protejarea organismului de atacul nociv al radicalilor liberi. Prin expunerea la radiatii, poluare, substante chimice toxice si alti factori externi se formeaza in organism radicalii liberi. Prin antioxidanti se reduce pericolul radicalilor liberi si se scade riscul de imbolnavire a organismului. Cercetatorii au fabricat prin nanotehnologie brevetata acest supliment antioxidant: Nanoxyn Alpha care contine doar ingrediente naturale.

Avand in vedere faptul ca mancarea ne influenteaza intotdeauna in mod direct sanatatea, este important sa alegem cele mai bune alimente, care au cele mai multe substante nutritive si eventual sa ne completam dieta cu suplimente alimentare naturale necesare corpului, toate acestea pentru a ne prelungi anii de viata. Aplicand aceasta teorie si in practica putem ajunge sa mancam mai sanatos, sa ne simtim mai bine si sa traim mai mult.

Unul din motivele pentru care imbatranim inainte de vreme este uzura organismului – un efect secundar al vietii pe care o traim. Dupa cum au spus cercetatorii si dupa cum intuim si noi, odata cu inaintarea in varsta reactia de auto-reparare a organismului scade. in concluzie, cu trecerea timpului, scade capacitatea naturala a organismului de a se apara de factorii externi si de a se repara, deci se produce un declin de reactie a organismului, scade imunitatea si rezistenta acestuia.

Uite ce spun clientii din toata lumea despre Nanoxyn Alpha

Cine a inventat Nanoxyn Alpha?

Nanoxyn Alpha a fost creat de compania Nanotech Health Ltd. Suplimentul natural Nanoxyn Alpha a fost obtinut in urma unor cercetari stiintifice, toate ingredientele sale fiind 100% organice. Potrivit cercetatorilor el cotine nanoSOF, ingredientul cel mai important, despre care se spune ca poate creste speranta de viata si poate imbunatati sanatatea si calitatea vietii.

Vezi pretul promotional la care poti cumpara Nanoxyn Alpha

Ce ingrediente contine Nanoxyn Alpha?

Nu mai putin de 4 antioxidanti naturali care se extrag din seminte de struguri si din vin rosu:

  • Unul dintre acestia este resveratrolul care protejeaza celulele, le prelungeste durata de viata, mentine nivelul de colesterol in limitele normale, scade nivelul de colesterol rau, previne procesul de imbatranire prematura a organismului.
  • Un antioxidant eficient si foarte puternic este reprezentat de substantele flavonoide care sunt si agenti chelatori pentru metale. Aceste substante pot apara vitaminele antioxidante din organism de pericolul oxidarii. De asemenea substantele flavonoide previn cancerul, bolile de inima si bolile degenerative. Cele mai bune substante flavonoide se gasesc in vinul rosu dar si in afine si mere.
  • De asemenea antocianinele (din extract de vin rosu) fac parte din categoria antioxidantilor si se gasesc in Nanoxyn Alpha, sunt importante pentru sanatatea organismului, mentin sistemul circulator sanatos si sustin imunitatea. Antocianinele ajuta si la scaderea tensiunii arteriale, previn formarea cheagurilor de sange, cresc de 5 ori protectia antioxidanta a vitaminei E si de 10 ori protectia antioxidanta a vitaminei C.
  • Un alt ingredient cu efect antioxidant din acest produs este compusul fenolic Hydroxytyrosol care are si proprietati antiinflamatoare.

Nanoxyn Alpha are carbune vegetal nanometric din care se produce ingredientul nanoSOF, ce are structura poroasa de forma unei spume cu rol de absorbtie, legare si neutralizare a radicalilor liberi de oxigen din organism. Acest carbune se extrage din samburi uscati de masline. Nanocarbonul livreaza in sange o cantitate mare de oxigen (pentru ca ingredientul are in procent de 83,88% oxigen) iar in plus inhiba si atacul nociv al radicalilor liberi, ajuta la eliminarea toxinelor din organism si faciliteaza transportul elementelor nutritive la celule (al mineralelor, vitaminelor si antioxidantilor).

Componenta activa numita Oleuropeina care se extrage din frunzele de maslin se gaseste in Nanoxyn Alpha si are efect antibacterian, antioxidant si de refacere a sistemului imunitar slabit.

Citeste prospectul complet al suplimentului Nanoxyn Alpha

Cat de bun este Nanoxyn Alpha?

Nutrientii sunt foarte importanti pentru mentinerea sanatatii si cresterea longevitatii. Daca ar fi sa ne intrebam de ce avem nevoie pentru a ne simti plini de energie si pentru a ne mentine sanatatea, cu siguranta raspunsul il gasim in natura, in produsele naturale. Suplimentele naturale sunt esentiale pentru viata si trebuie cunoscute bine si folosite in cantitati bine stabilite care trebuie sa varieze in functie de persoana, de starea ei de sanatate si de greutatea corporala.

Prin Nanoxyn Alpha care este un produs natural 100% se furnizeaza o cantitate mare de oxigen la nivel celular ceea ce este foarte important pentru tot organismul. Printr-un aport suficient de oxigen creste eficienta proceselor corticale la creier, este imbunatatita absorbtia nutrientilor la ficat, se faciliteaza detoxifierea organismului, creste capacitatea inimii la efort fizic si este imbunatatit aspectul pielii (fiind prevenit procesul de imbatranire prematura a acesteia).

Functioneaza Nanoxyn Alpha?

Carbunele vegetal nanometric este un ingredient important al acestui supliment si prin cantitatea de oxigen pe care o contine 83,88% poate imbunatati sanatatea organismului. Mai mult oxigen la nivel celular imbunatateste starea pielii. Cei care fumeaza, consuma mult alcool, nu se hidrateaza suficient si au o dieta saraca in nutrienti, nu au un aspect prea frumos al pielii.

Oxigenul imbunatateste toate procesele metabolice din organsim, reduce inflamatiile tesuturilor, imbunatateste aspectul pielii, o tonifica, combate procesul de imbatranire prematura a acesteia. De asemenea daca exista suficient oxigen la nivel celular se activeaza procesele de regenerare a intregului organism, nu doar a pielii, a oaselor si a muschilor. Prin acest supliment natural se grabeste eliminarea toxinelor dn organism, se combat radicalii liberi, se mentine sanatatea sistemului digestiv, se sustine activitatea normala a ficatului, se echilibreaza nivelul de colesterol din sange si se imbunatateste circulatia sangelui.

In organism se gasesc enzime care pot neutraliza activitatea radicalilor liberi insa este nevoie si de antioxidanti pentru a bloca atacul nociv al acestora. De ce sunt atat de periculosi radicalii liberi in organism? Pentru ca pot lasa urme care duc la degradarea sau la deteriorarea moleculelor de ADN, la manifestarea unor boli si chiar la imbolnavirea de cancer. Nanoxyn Alpha are un efect antioxidant foarte puternic ceea ce este foarte important pentru cresterea sperantei de viata si mentinerea sanatatii. Totusi un lucru este clar si anume ca nu este suficient sa iei suplimente alimentare antioxidante pentru a incetini semnificativ procesul de imbatranire prematura a organismului daca nu-ti schimbi si stilul de viata necorespunzator (daca fumezi, bei mult alcool, pierzi noptile, duci o viata sedentara, nu faci deloc sport, etc). Astfel de suplimente naturale nu pot compensa obiceiurile nesanatoase legate de alimentatie.

Desigur alimentatia cu antioxidanti sau care este completata cu suplimente naturale antioxidante va aduce numeroase beneficii starii de sanatate dar este destul de greu sa incetineasca si procesul de imbatranire a organismului. Ideea este de a suplimenta dieta cu antioxidanti pentru a pastra un echilibru intre acestia si radicalii liberi, pentru a preveni imbolnavirea organismului si a sustine imunitatea acestuia. Cu ajutorul suplimentului Nanoxyn Alpha se creste nivelul de energie in organism, se scade nivelul de radicali liberi (care pot distruge celulele) si deci se poate prelungi durata de viata.

Poti decide singur daca sa folosesti sau nu un astfel de supliment antioxidant, dar cel mai important este sa te lasi de fumat (in cazul in care esti consumator de tutun), sa iti schimbi stilul de viata din unul sedentar in unul activ, sa faci mai mult sport, sa alegi cu atentie ce alimente sa mananci, sa dormi suficient si sa te hidratezi cat trebuie. Fii atent ce alegeri faci, astfel incat sa te simti mai bine si sa reusesti sa duci o viata sanatoasa si cat mai lunga!

Cine a folosit suplimentul Nanoxyn Alpha?

Acest produs a fost utilizat de Echipa Nationala de Rugby a Romaniei si care are numai cuvinte de lauda cu privire la eficienta acestui supliment alimentar: "Anatomia unui jucator de rugby perfect este o combinatie de forta, agilitate si rezistenta. Nanoxyn ne ajuta sa crestem ritmul antrenamentelor, iar recuperarea musculara ulterioara este mult mai rapida."

Actorul Florin Zamfirescu a folosit acest produs natural si a spus ca: "Nanoxyn m-a intinerit! Nanoxyn oxigeneaza sangele, regenereaza organismul! Ma simteam tare obosit, nu puteam sa ma odihnesc, nu aveam energie. Am un prieten medic, pe care l-am intrebat ce sa fac. Ia Nanoxyn! mi-a spus, si o sa vezi cum te simti. A fost cel mai intelept sfat primit."

Cat costa un tratament cu Nanoxyn Alpha?

O cutie de Nanoxyn Alpha contine 30 de tablete. Acestea se administreaza dimineata, cate o tableta pe zi. Pentru un tratament timp de 30 de zile este necesar sa se achizitioneze o cutie de Nanoxyn Alpha. Pretul pe internet este de 199,00 lei/ cutie, dar la achizitionarea mai multor cutii se poate beneficia de un pret mai avantajos. Acest produs se administreaza doar daca ati cerut si parerea unui medic, mai ales in cazul in care aveti anumite probleme de sanatate. Produsul nu este recomandat femeilor insarcinate, care alapteaza si nici copiilor. Poate fi folosit doar de adulti, chiar si de persoanele in varsta. Este un supliment care se vinde online, de compania Nanotech Health Ltd. Poate fi achizitionat de pe eMag si desigur din magazinele online care comercializeaza acest produs.

 Recomandam achizitia suplimentului Nanoxyn Alpha de pe site-ul oficial al producatorului

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare