Boli

#modele aparate auditive #aparate auditive #aparat auditiv

Modele de aparate auditive! Cum il alegi pe cel potrivit

Cele 5 simturi ale omului sunt repere de orientare in spatiu, de emancipare sociala, de exprimare a propriilor pareri iar cand unul dintre acestea dispare sau este slab dezvoltat se produce o nisa ce “arunca” omul intr-o alta lumina a societatii.

 

Pierderea unuia dintre cele 5 simturi este catalogata drept handicap, iar pentru cel ce se afla intr-o astfel de situatie adaptarea la standardele de zi cu zi poate fi un proces de lunga durata, chinuitor si anevoios in mare parte. Cercetatorii, oamenii de stiinta si echipe medicale studiaza neincetat corpul uman si reactiile lui la anumiti stimuli, astfel incat atunci cand simturile sunt afectate, inlocuirea acestora sa fie facuta cu succes de catre masinarii sau dispozitive construite exact pentru nevoile celui bolnav.

In cazul celor care isi pierd auzul, partial sau total, s-au inventat modele de aparate auditive din ce e in ce mai performante care se muleaza in cavitatea urechii, fiind aproape insesizabile pentru cei din jur. Un astfel de aparat auditiv amplifica si proceseaza sunetul pentru ca acesta sa poata fi detectat si semnalat de catre persoana cu deficiente. De regula, este format dintr-un microfon, un amplificator, un reciver si o baterie care se poate reincarca sau nu.

Una dintre cele mai avantajoase caracteristici ale acestor aparate o reprezinta faptul ca aduce sunetele la o frecventa suportabila pentru cel ce il foloseste detectand chiar si cele mai fine unde sonore.

Daca sunteti in cautarea unui aparat auditiv la pret special, puteti intra pe site-ul Comenzi.ro acolo unde sunt disponibile mai multe modele caracterizate prin functii diferite.

Advertorial

  •   2017-02-16
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din boli

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: 4 sucuri de fructe care inlocuiesc pastilele

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Mierea si frumusetea din antichitate pana in prezent!

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.