Boli

#indigestie #migrena #medicamente #dureri menstruale

Medicamente utile pentru femei

Migrenele, durerile menstruale sau de dinti si indigestia sunt probleme care pot sa apara in orice moment, motiv pentru care trebuie sa fii pregatita si sa nu le lasi sa iti strice buna dispozitie.  Ia mereu la tine medicamentele care indeparteaza cu succes aceste afectiuni si vei fi ferita de neplaceri.


Iata patru dintre cele mai frecvente afectiuni ale femeilor si medicamentele care lupta impotriva acestora:


Migrena


Migrenele sunt rezultatul faptului ca la nivelul capului se blocheaza anumite vase de sange, de cele mai multe ori vinovate de aparitia acestora fiind oboseala, zgomotele puternice, stresul  sau starile gripale.


In general migrenele indeparteaza buna dispozitie si puterea de concentrare, asa ca este foarte posibil sa nu mai poti desfasura activitati solicitante. Acest lucru este si mai neplacut atunci cand esti la serviciu si ai multe sarcini de indeplinit.


Medicamente impotriva migrenei:
Nurofen, Rupan, Antinevralgic, Ibuprofen, Modafen, Paduden, Panadol Extra, Aspirina.


dureri menstruale


Foarte multe femei se confrunta lunar cu durerile menstruale. Acestea  pot varia ca intensitate de la crampe usoare pana la imposibilitatea de a te ridica din pat.


Chiar daca faci parte din categoria femeilor care sufera mai rar de dureri menstruale, este recomandat sa ai intotdeauna in geanta macar un medicament care sa inlature astfel de probleme.


Medicamente impotriva durerilor menstruale:Nurofen, Ibuprofen, Ibalgin Forte, No-spa, Piafen, Algocalmin , Flamexin, Diclofenac supozitoare, Voltaren supozitoare.


Dureri de dinti


Fie ca ai o carie netratata, ca ai mancat o inghetata sau ca ai stat in curent, iar durerile dentare nu vor sa iti dea pace. Daca nu iti este la indemana sa mergi in momentul respectiv la un medic stomatolog, fii pregatita sa alungi durerile de dinti cu ajutorul pastilelor.


Nu uita insa ca de indata ce ai ocazia, est recomandat sa mergi la un cabinet stomatologic pentru a rezolva definitiv problema.


Medicamente impotriva durerilor de dinti: Nurofen, Ibuprofen, Paduden, Aspirina.


Indigestie


Atunci cand ai probleme de digestie - balonare, greata sau alte tulburari ale stomacului provocate de alimente grase, consumate in cantitati mari sau in combinatii nepotrivite - este recomandat sa apelezi la medicamentele potrivite.


Medicamente pentru indigestie:  Digest-duo, Emetin, Gastroprotect, Furazolidon, Loperamid,  Triferment, Carbune medicinal .

Sursa foto : geekologie.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare