Boli

#lidia fecioru #curatare colon #colon #ceai

Lidia Fecioru te invata cum sa-ti cureti colonul cu ajutorul unui ceai simplu

Ai probleme cu colonul si vrei sa incerci un remediu natural? Bioenergeticianul Lidia Fecioru a explicat in cadrul unei emisiuni TV cum poate ameliora aceste probleme un ceai minune, care ajuta la curatarea colonului. Acesta trebuie consumat trei zile la rand, cate o inghitura din ora in ora.

Este vorba despre un ceai din foi de dafin, care are numeroase beneficii nu numai asupra colonului, dar si asupra sanatatii oaselor si muschilor, caci frunza de dafin este un puternic antiparazitar. 

„Un remediu care ne ajuta la detoxifierea colonului, dar ajuta si pentru oase, incheieturi, muschi, pentru a scoate depunderile de saruri din organism. E simplu: se iau 5 gr de frunze de dafin maruntite, uscate.

Se pun intr-un ibric, se toarna 300 ml de apa pana incepe sa fiarba, dar la foc foarte mic, 10 minute. Apoi ceaiul il turnam intr-un termos si il lasam 4 ore sa stea, invelit in ceva. Apoi se bea cate o lingura la un interval de timp astfel incat sa bem toata cantitatea intr-o zi. Ne programam o inghititura din ora in ora.

Facem acest lucru 3 zile la rand dupa care pauza o saptamana si repetam inca o data. Acest remediu e bun si pentru cei care au paraziti.

Ceaiul de dafin este foarte bun antiparazitar, este si antistres, ajuta si la tensiunea arteriala, are foarte multe calitati foaia de dafin”, a spus Lidia Fecioru in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare