Boli

#tratament pietre rinichi #boli #tratamente naturiste #pietre rinichi

Leacuri, tratamente si remedii naturale pentru pietrele la rinichi

Potrivit ultimelor statistici, peste 25% dintre romani sufera de afectiuni ale rinichilor, mai ales de pietre la rinichi. Desi cel mai mare numar de cazuri se numara printre barbati, si o mare parte dintre femei se lovesc de aceasta problema. Tocmai de aceea va propunem o serie de leacuri naturale care cel putin amelioreaza problemele de acest tip.

Tinctura de ienupar

Ienuparul are calitati antiseptice, diuretice si de a cicatriza. Aceasta planta ajuta la dizolvarea pietrelor de rinichi si se consuma in picaturi amestecate cu apa.

Astfel, se iau 20-25 de picaturi de trei ori pe zi, diluate în 50 ml apa sau insa nu se administreaza mai mult de patru saptamâni fara consult medical. Acest tratament nu este indicat pentru diabetici sau femei insarcinate.

Infuzie cu matase de porumb

Infuzia se prepara dintr-o lingurita de matase de porumb si o cana de apa care se bea dimineata inainte de micul dejun. Apoi, pe parcursul zilei, se mai consuma inca o cana. Aceasta infuzie se prepara prin fierberea decoctului la foc mediu timp de doua ore. Ajuta la sanguinizarea rinichilor si dizolvarea pietrelor, spre eliminare.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare