Boli

# ge 132 # antioxidant natural #antioxidant

GE 132 cel mai puternic antioxidant natural

Ce poate fi mai potrivit pentru intarirea unui organism slabit si predispus la boala decat un mix de antioxidanti puternici care sa actioneze precum un scut de protectie impotriva numeroaselor afectiuni care exista.

Un produs perfect care indeplineste aceste conditii este unul care contine ingrediente naturale si are rolul de a sprijini corpul, dar si de a-l impiedica din timp sa se imbolnaveasca. Acesta este Ge 132. Pentru a imbunatati, asadar, defensiva corpului impotriva radicalilor liberi(care sunt principala cauza pentru aparitia celor mai multe boli cronice) se recomanda urmarea unei diete ce implica si administrarea de suplimente nutritive cu un continut mare de antioxidanti.

Asa cum se intampla si in cazul urmarii unei diete cu produsul Ge 132, capacitatea antioxidantilor naturali din acest complex neutralizeaza productia de radicali liberi si atenueaza efectele acestora asupra celulelor si organismului uman.

Ce este mai exact produsul GE 132?

Ge 132 este un supliment dietetic care contine extract de Ganoderma lucidum sau ciuperca Reishi intr-o proportie de 20%, laptisor de matca, extract de struguri rosii, extract de ceai verde, dar si proteine din cartilaj si ficat de rechin. Asa cum se poate constata, produsul Ge 132 Natural este compus doar din ingrediente naturale si din extracte de ierburi si plante cu un efect pozitiv vindecator asupra corpului uman.

Acest ajutor natural ce vine la pachet cu atat de multe ingrediente din natura este o formula japoneza creata, insa, in Germania, in conformitate cu toate standardele industriei farmaceutice din UE.

Numele produsului naturist minune vine de la extractul de Ganoderma lucidum ce are in componenta substanta Germaniu organic, care in tabelul elementelor lui Mendeleev este trecuta sub denumirea de GE 132. Asadar, s-a urmat un proces logic ca acest produs special sa fie botezat in acest mod.

Citeste continuarea pe News24.ro!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare