Boli

#spaga spitale #sistem sanitar #spitale de stat

Fost ministru al Sanatatii: „Prin spitalele de stat se scurg cei mai multi bani”

Coruptia din sistemul sanitar nu mai este un secret pentru nimeni! Fostul ministru al Santatii, Vlad Voiculescu, a explicat care sunt metodele prin care spitalele de stat reprezinta “palnia” sistemului.

„Banii, in cea mai mare parte sunt risipiti, e o lipsa de capacitate sau prostie, nestiinta, pe de alta parte, exista si foarte multa coruptie, iar palnia sunt spitalele de stat. Prin ele se scurg cei mai multi bani”, a declarat Vlad Voiculescu la Digi24.

Intrebat cum e posibila aceasta situatie, fostul ministru a facut trimitere la investigatiile despre spitalul Sfanta Maria si despre spitalul Malaxa. „Sunt metode foarte simple, chiar aveam o discutie la un moment dat cu cei de la DNA, cand eram ministru, si imi spuneau ca, in comparatie cu alte sectoare, pe de o parte marja/procentul care se da ca spaga e mult mai mare decat in alte domenii, de cateva zeci de ori, in jur de 50 de procente”, a declarat Vlad Voiculescu.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului