Boli

#vagisan #uscaciune vaginala

Disconfort in zona intima? Ce trebuie sa stii

Sensibila si fragila, zona intima este inca un subiect tabu in multe discutii, mai ales cand vine vorba despre subiecte delicate, precum disconfortul si neplacerile asociate uscaciunii vaginale.

Simptomele specifice uscaciunii vaginale sunt: roseata, iritatia, senzatia de mancarime si usturime, si chiar dureri, in timpul sau in afara contactului sexual. Toate acestea ar trebui sa fie un semnal de alarma ca ceva este in neregula. Fiecare femeie, indiferent de varsta, identifica aceste simptome si multe dintre ele au de-a face cu astfel de neplaceri in mod frecvent.

Pentru ameliorarea si indepartarea tuturor acestor simptome provocate de uscaciunea vaginala exista deja unele preparate fara hormoni, dar acestea au o textura sub forma de gel (preparate pe baza de apa). Acestor produse le lipsesc ingredientele hidratante si nutritive, si tocmai din acest motiv marea majoritate a femeilor prefera un produs sub forma de crema.

Vagisan® MoistCream - Crema vaginala hidratanta cu acid lactic pentru refacerea aciditatii vaginale, uleiuri vegetale cu rol nutritiv si fara adaos de hormoni (estrogeni), se recomanda in uscaciunea vaginala a zonei intime, putand fi aplicata extern dar si intravaginal cu ajutorul aplicatorului inclus.

Proprietatile cremoase ale produsului inlatura disconfortul cauzat de uscaciunea vaginului si vulvei (senzatia de uscaciune, usturime, prurit si durere). Crema alba si fina nu contine hormoni (estrogen); de aceea, poate fi aplicata concomitent unei terapii hormonale substitutive sau alternativ cu crema vaginala sau cu ovule vaginale cu continut de hormoni (estrogen).

Produsa in Germania, in Laboratoarele Dr. Wolff, Vagisan® MoistCream este poate singurul produs sub forma de crema recomandat cu succes pentru a preveni si ameliora simptomele uscaciunii vaginale.

Vagisan® MoistCream - Crema vaginala hidratanta este disponibila in farmacii, fara prescriptie medicala.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare