Boli

#dureri articulare #dureri musculare #dureri

Cum poti scapa usor de durerile musculare si articulare

Durerile articulare si musculare sunt un impediment in desfasurarea activitatilor zilnice? Uita de ele cu ajutorul Cremei Calmante de la Dr. Hart pe baza de Condroitin sulfat, Glucozamina si MSM. Aceste trei substante patrund rapid in piele si au efecte benefice asupra inflamatiilor.

Este stiut faptul ca din cauza frigului, a vantului si a umezelii, durerile articulare si cele musculare sunt mai frecvente si se acutizeaza. Pentru a te bucura in continuare de iesirile in aer liber, fara sa induri apoi dureri musculare sau articulare, tine aproape Crema Calmanta de la Dr. Hart.

Produsul Dr. Hart Crema Calmanta este eficient in reducerea disconfortului generat de inflamatii locale si diminuarea edemelor care apar la nivelul pielii.

Daca te intrebi ce o face eficienta, iata raspunsul:

Condroitin sulfatul si Glucozamina fac parte integranta din compozitia cartilajelor, au functii antistatice si de conditionare a pielii.

MSM-ul contine o mare cantitate de sulf. Are efect antiinflamator si calmant si contribuie la cresterea fluxului sanguin pe zonele de piele pe care se aplica.

Prin sinergia ingredientelor sale active, Dr. Hart Crema Calmanta are rol calmant si antiinflamator, iar mentolul si camforul dau o senzatie placuta de racorire.

Pentru a scapa de durerile musculare sau articulare aplica o cantitate suficienta de crema pe zona afectata si maseaza usor. Repeta aplicarea produsului de 3-4 ori pe zi, pana cand inflamatia dispare.

Dr. Hart Crema Calmanta se gaseste in Farmaciile Sensiblu si costa 31.99 lei. Mai multe detalii gasesti pe www.drhart.ro si www.facebook.com/SmartDeLaDrHart/.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului