Boli

#Herbagetica #extract standardizat de Cordyceps Sinensis #Ciuperca Tibetana Forte

Ciuperca Tibetana Forte reda sanatatea si vitalitatea intregului organism

Ciuperca Tibetana (Cordyceps Sinensis) este cunoscuta si utilizata in medicina traditionala chineza pentru proprietatile sale terapeutice de sute de ani. Bogata in nutrienti si componenti biologici activi, precum manitol, proteine, aminoacizi, magneziu si calciu, Ciuperca Tibetana este un mijloc extraordinar de redare a sanatatii si de crestere a vitalitatii organismului. Acum, aceasta este disponibila, sub forma de extract standardizat, in portofoliul de produse al producatorului de suplimente alimentare Herbagetica.

Ciuperca Tibetana Forte, un nou produs natural inclus in portofoliul Herbagetica, disponibil in flacoane de 30, 60 si 120 de capsule, este un produs premium menit sa creasca longevitatea și vitalitatea organismului, are efecte antitumorale, chemoprotectoare, radioprotectoare, adaptogene si imunomodulatoare. Cu un continut bogat in nutrienti, din care amintim acidul cordicepic, acidul glutamic, manitolul, proteinele, aminoacizii, polizaharidele, magneziul și calciul, Ciuperca Tibetana Forte vine la pachet cu o multime de beneficii.

Beneficiile Ciupercii Tibetane Forte 

  • creste longevitatea si vitalitatea organismului
  • imbunatațeste activitatea glandelor suprarenale 
  • stimuleaza activitatea macrofagelor, a limfocitelor T si a celulelor NK, reducat astfel proliferarea celulelor anormale 
  • regleaza raportul limfocitelor CD4 si CD8, reducand actiunea virusurilor, bacteriilor si fungilor 
  • potenteza actiunea chemoterapiei si radioterapiei si reduce efectele negative ale acestora
  • imbunatateste performantele fizice ale sportivilor
  • regleaza nivelul glicemiei, colesterolului si trigliceridelor
  • asigura diviziunea celulara normala
  • stimuleaza moartea programata a celulelor anormale, reducand expresia proteinei NF-kβ
  • reglează rata de folosire celulara a oxigenului
  • imbunatateste functia sexuala, creste libidoul
  • mentine sanatatea articulatiilor si a sistemului osos
  • imbunatateste functiile ficatului, ale rinichilor ai ale plamanilor

Studiile clinice au demonstrat ca extractul standardizat de Cordyceps Sinensis - Ciuperca Tibetana creste capacitatea de oxigenare a celulelor rosii, fapt ce imbunatateste performanta fizica, reduce oboseala si stresul oxidativ si imbunatateste functiile respiratorii. Cercetarile prezinta beneficii extraordinare in cazul persoanelor in varsta si al sportivilor de performanta. Atletii chinezi care au atins recorduri mondiale la Olimpiade au considerat Ciuperca Tibetana un factor important ce a contribuit la succesul activitatii lor.

Mai multe studii, desfasurate la Universitatea Michigan, au demonstrat efectul antitumoral al Ciupercii Tibetane subliniind faptul ca aceasta micsoreaza dimensiunea tumorilor, creste activitatea celulelor T, NK si a macrofagelor, ajuta la refacerea ADN-ului, activeaza celulele sistemului imunitar pentru a lupta impotriva activitatii celulelor canceroase, sustine actiunea chemoterapiei si radioterapiei si ajuta organismul sa suporte mai usor efectele lor negative.

Administrarea extractului standardizat de Cordyceps Sinensis - Ciuperca Tibetana a demonstrat efecte pozitive in cazul mai multor tumori maligne, printre care cancerul de colon, cancerul de san, cancerul la plamani, cancerul de piele, cancerul de prostata, cancerul hepatic, cancerul de col uterin, limfomul malign, cancerul bucal, cancerul gastric si leucemia. 

In plus, aceasta regleaza nivelul de colesterol si imbunatateste functiile sistemului cardiovascular, imbunatateste functiile respiratorii, crescand in organism productia antioxidantului natural numit superoxid-dismutaza (amelioreaza simptomele bronsitei cronice si ale astmului bronsic), ajuta la reducerea viremiei in cazul hepatitei B si imbunatateste libidoul atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor.

Ciuperca Tibetana - oferita de Herbagetica 

Cea mai eficienta forma de administare a Ciupercii Tibetane este extractul standardizat, ciuperca fiind prelucrata prin caldura si fermentatie astfel incat substantele active sa poata fi eliberate si absorbite de corp. In cazul extractului simplu, substantele active sunt aproape imposibil de digerat si de absorbit in organism, ramanand blocate in peretii celulelor. Astfel, CORDYCEPS 10/30/1 Ciuperca Tibetana Forte, un produs premium Herbagetica, este exact ce aveti nevoie daca va doriti sa va bucurati de efectele miraculoase ale Ciupercii Tibetane. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului