Boli

#sanatate #hipertensiune #stare de sanatate

Ce complicatii iti poate provoca hipertensiunea arteriala si cum sa ramai la valorile normale cu aceasta metoda naturala

Cei mai multi oameni care sufera de hipertensiune arteriala nici nu stiu ca au aceasta problema decat atunci cand apar complicatii sau mai grav cand se produce un infarct. Alaturi de cancer si diabet zaharat, hipertensiunea arteriala reprezinta o problema alarmanta de sanatate la nivel mondial.

Cele mai recente statistici arata ca peste 60% dintre decesele inregistrate sunt provocate de o boala cardiovasculara (cea mai des intalnita afectiune fiind hipertensiunea arteriala). Mai grav este ca, pe langa cresterea frecventei cazurilor de hipertensiune, a scazut varsta persoanelor diagnosticate, tinerii sub 30 de ani fiind si ei afectati (stilul dezordonat de viata si alimentatia nesanatoasa fiind doi dintre factorii de imbolnavire).

In multe cazuri, simptomele hipertensiunii arteriale lipsesc sau trec neobservate:

  • ameteli
  • tulburari de vedere
  • cefalee
  • palpitatii (aritmii cardiace)
  • dureri in piept

Complicatiile cauzate de ignorarea si netratarea corespunzatoare a hipertensiunii conduc de cele mai multe ori la deces:

  • infarct miocardic
  • accident vascular cerebral

In cazul cand nu sunt fatale, aceste incidente lasa portiuni moarte din inima sau din creier, persoana afectata ramanand cu sechele grave.

Medicii recomanda (inclusiv tinerilor peste 20 de ani) monitorizarea constanta a valorilor tensiunii arteriale pentru reducerea riscurilor asociate acestei afectiuni. Daca ai fost deja diagnosticat ca fiind hipertensiv sau banuiesti ca ai aceasta problema si iti doresti sa ai grija de tine pe cale naturala, ai la indemana dispozitivul creat de AIMGROUP – Vital Protect.

Purtat la gat sau in buzunar, Vital Protect scade vascozitatea sangelui inca din primele secunde de folosire (fapt testat) si aduce tensiunea arteriala mai aproape de valorile normale. Pe termen mediu si lung, utilizarea aparatului Vital Protect produce imbunatatiri substantiale de sanatate, reducand major riscurile de producere a bolilor de inima si a accidentelor vascularea cerebrale.

Aceasta forma de terapie complementara functioneaza pe un principiu natural eminamente benefic organismului uman. Mai exact, dispozitivul Vital Protect emite frecventa de 7,83Hz (denumita dupa numele fizicianului german care a calculat-o, Winfried Otto Schumann), aceasta fiind frecventa rezonanta a atmosferei Pamantului pe care organismul uman functioneaza in parametrii optimi. Studiile si experimentele stiintifice efectuate in acest domeniu arata ca sanatatea si bunastarea pe toate nivelurile fiintei umane sunt posibile numai in prezenta acestei frecvente.

Vital Protect ajuta in acest fel organismul sa functioneze in parametri normali, avand o actiune benefica majora chiar asupra tensiunii arteriale. Cele mai importante efecte produse asupra sanatatii sunt:

  • stimuleaza organismul sa ignore factorii perturbatori din mediul inconjurator
  • reduce cu 70-80% stresul la care este supus organismul
  • stimuleaza inteligenta vitala sa declanseze procese naturale de vindecare si reechilibrare
  • fluidizeaza sangele si regleaza tensiunea arteriala
  • mareste rezistenta la oboseala
  • accelereaza procesele de regenerare a organismului dupa interventii chirugicale, perioade indelungate de stres sau boala

Mai multe detalii despre terapia alternativa cu dispozitivul Vital Protect gasesti pe site-ul companiei: aimgroup.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului